- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Значи кога се пари во прашање кур нив ги боли ... За тоа колку знаеш не реков дека боље знам од тебе али ти се избаци со тема ко демек ти дома да праиш бета тестинг, па другиве се тапанари а ти најбољи ... И НЕ РЕКОВ ДЕКА ГИ ПОДРЖУВАМ ЕА У КУРАЦ СФАТИ !!! ЕА се слагам со тебе усраа прилично се ... Само Фифа забележав зашо ја не сум по фудбалот , али глеам американците ја сакаат Фифа поише а ПЕС помалце . ПЕС 10та доби слаба оценка И I QUOTE : DIDNT BROUGHT THE SAME GAMEING IMPACT AND CHANGES LIKE FIFA 10 ... тоа е сепак избор на играчите кој сакаат фудбалски игри ја тука не се мешам .
П.С. Не се вадам сеа , него некам да глеам како типци се избацуваат со муабети кој и не се 100% запознаени ... Затоа и македонија нема гејминг индустрија (пак не викам дека можеби ти знаеш информатички знаења , но не ме потценувај и мене ) Поздрав - Се надевам конечно сме на чисто со муабетов ...
Не реков дека јас правам бета тестинг, реков дека знам како било порано. А денешните гејмери и 14 годишњаци (кои се примарна публика на ЕА) очигледно не знаат како било, па мислат дека нормално е да има багови и слични срања во игрите. Ти си добил погрешна претстава на првиот пост.
И да, за ФИФА алудирав на PC верзијата, која е конвертирана од Playstation 2, додека пак оние со next-gen графика се оставени за PS3 и Xbox 360. Ај во 2006 да речеме слаб беше компјутерот према конзолите, али сега е 2009та и е 7 пати појак (од тепка онака). Затоа, да се сервира едно те исто срање секоја година, треба да си ЕПТЕН наивен за да го купуваш.
А за PS3 и Xbox360 FIFA-та е супер, тука нема збор. Уште да ја конвертираат некад неа на PC.