АБ Ѕвезди

Леле како им ги кревате акциите на луѓево ееееејјјјјјјјјјј

за ич пари...............

После ќе речат Кили бил безобразен. Па за овие само така треба за да се опаметат. :)

Оваа Маја Г(глупачата) не ја познавате? И до водителка се докопа? :icon_lol: Дечково и се пушта и ги плаќа пијачките цела вечер и на крај и вели на Маја ајде ти во натура ќе платиш. И влегуваат во такси и Маја вика, вози до натура :pos: Бевме тинејџерки не ми текнуваат во моментот колку имаше за неа бисери на времето.

Аууу мали се они затоа не ја знаат, поранешно Блу кафе, влага Маја и на сите им вика абе дечки не ви мириса нешо на риба, и сите мртви ладни ја гледаат не бе... и оваа како не коа најголемата риба стои пред вас!!!! Хаос, страшни лапсузи:icon_lol:

Ауу ми текиња на Маја Г од Карев. Дури и професорката по географија има терано ремет со неа. Ја прашуе како се пишуе правилно Ирак или Иран и оваа дреме на табла ко муле.
--- надополнето: 20 декември 2011 во 16:20 ---
Допуна, Маја Г на мобилен у средно:
Телефонот:Претплатникот што го барате во моментов не е достапен.
Маја Г: Може да му пренесете дека Маја го бара?

Најбоља беше Маја Г кај другар и Боки у емисија, коа ја праша зашо ја викаат Маја Г и оваа самоуверена му вика дека ради тоа шо се презива Глигоровска :pos:
Иначе девојкава има плескано толку многу бисери, колку шо не е ни тешка :icon_lol:

Ауу ми текиња на Маја Г од Карев. Дури и професорката по географија има терано ремет со неа. Ја прашуе како се пишуе правилно Ирак или Иран и оваа дреме на табла ко муле.

Допуна, Маја Г на мобилен у средно:
Телефонот:Претплатникот што го барате во моментов не е достапен.
Маја Г: Може да му пренесете дека Маја го бара?
Се ми се чини дека откако Маја Г го има изговорено првиот бисер почнале и вицови за плавуши да никнуваат како габи.

navistina se glupi i navistina e taka
Навистина мислам дека навистина треба навистина да се забрани емитување на навистина сите макеоднски телевизии додека навистина не научат како навистина се прави навистина добра телевизија со навистина добра навистина програма.Навистина.

Аххх... Мелита... ми текнува кога бев средно додека водеше пет шоу на сител, и испадна цицка од фустан. Штета што тогаш немаше опрема за снимање телевизиска програма.

Ако некој е фан на Мелита, или има вишок време, нека бара интересни работи по YouTube профилот на Мелита http://www.youtube.com/user/melitafigo/videos

На АБ канал и Џаро е водител? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom