Лудата Кристина
True Girl
- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 35
- Поени од реакции
- 17
треба да с еотвори клиника за лечење на глупи луѓе во државичкава наша
Момент кога посакуваш убиството да е легално ...Дами и господа, новиот хит YouTube канал, АБ Ѕвезди.
http://www.youtube.com/user/ABdzvezdi
Моето омилено:
Оваа Маја Г(глупачата) не ја познавате? И до водителка се докопа? Дечково и се пушта и ги плаќа пијачките цела вечер и на крај и вели на Маја ајде ти во натура ќе платиш. И влегуваат во такси и Маја вика, вози до натура Бевме тинејџерки не ми текнуваат во моментот колку имаше за неа бисери на времето.
Се ми се чини дека откако Маја Г го има изговорено првиот бисер почнале и вицови за плавуши да никнуваат како габи.Ауу ми текиња на Маја Г од Карев. Дури и професорката по географија има терано ремет со неа. Ја прашуе како се пишуе правилно Ирак или Иран и оваа дреме на табла ко муле.
Допуна, Маја Г на мобилен у средно:
Телефонот:Претплатникот што го барате во моментов не е достапен.
Маја Г: Може да му пренесете дека Маја го бара?
Тешко да ги собере во една клиникатреба да с еотвори клиника за лечење на глупи луѓе во државичкава наша
Ќе ги собере тешко е да најдеш доволен број на доктори кои би ги излечиле, може некои неизлечени ќе си умратТешко да ги собере во една клиника
Навистина мислам дека навистина треба навистина да се забрани емитување на навистина сите макеоднски телевизии додека навистина не научат како навистина се прави навистина добра телевизија со навистина добра навистина програма.Навистина.navistina se glupi i navistina e taka