АБ Ѕвезди

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Леле како им ги кревате акциите на луѓево ееееејјјјјјјјјјј

за ич пари...............

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
После ќе речат Кили бил безобразен. Па за овие само така треба за да се опаметат. :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Оваа Маја Г(глупачата) не ја познавате? И до водителка се докопа? :icon_lol: Дечково и се пушта и ги плаќа пијачките цела вечер и на крај и вели на Маја ајде ти во натура ќе платиш. И влегуваат во такси и Маја вика, вози до натура :pos: Бевме тинејџерки не ми текнуваат во моментот колку имаше за неа бисери на времето.

Аууу мали се они затоа не ја знаат, поранешно Блу кафе, влага Маја и на сите им вика абе дечки не ви мириса нешо на риба, и сите мртви ладни ја гледаат не бе... и оваа како не коа најголемата риба стои пред вас!!!! Хаос, страшни лапсузи:icon_lol:

Член од
22 јули 2011
Мислења
248
Поени од реакции
267
Ауу ми текиња на Маја Г од Карев. Дури и професорката по географија има терано ремет со неа. Ја прашуе како се пишуе правилно Ирак или Иран и оваа дреме на табла ко муле.
--- надополнето: 20 декември 2011 во 16:20 ---
Допуна, Маја Г на мобилен у средно:
Телефонот:Претплатникот што го барате во моментов не е достапен.
Маја Г: Може да му пренесете дека Маја го бара?

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Најбоља беше Маја Г кај другар и Боки у емисија, коа ја праша зашо ја викаат Маја Г и оваа самоуверена му вика дека ради тоа шо се презива Глигоровска :pos:
Иначе девојкава има плескано толку многу бисери, колку шо не е ни тешка :icon_lol:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Ауу ми текиња на Маја Г од Карев. Дури и професорката по географија има терано ремет со неа. Ја прашуе како се пишуе правилно Ирак или Иран и оваа дреме на табла ко муле.

Допуна, Маја Г на мобилен у средно:
Телефонот:Претплатникот што го барате во моментов не е достапен.
Маја Г: Може да му пренесете дека Маја го бара?
Се ми се чини дека откако Маја Г го има изговорено првиот бисер почнале и вицови за плавуши да никнуваат како габи.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
navistina se glupi i navistina e taka
Навистина мислам дека навистина треба навистина да се забрани емитување на навистина сите макеоднски телевизии додека навистина не научат како навистина се прави навистина добра телевизија со навистина добра навистина програма.Навистина.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.970
Аххх... Мелита... ми текнува кога бев средно додека водеше пет шоу на сител, и испадна цицка од фустан. Штета што тогаш немаше опрема за снимање телевизиска програма.

Ако некој е фан на Мелита, или има вишок време, нека бара интересни работи по YouTube профилот на Мелита http://www.youtube.com/user/melitafigo/videos

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
На АБ канал и Џаро е водител? :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom