A2 - Нов телевизиски канал на А1

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Ние шо неаме сателитска, ќе чекаме од кабловскиве оператори да ја стаат во програмите :tapp:

Беше речено дека ќе оди и по "обичен пат" мислам. Значи не е само сателитска или кабловска во избор.

Беше речено дека ќе оди и по "обичен пат" мислам. Значи не е само сателитска или кабловска во избор.
Да, но во Скопје засега. За да се гледа низ цела Македонија прво треба да има конкурс за уште национални тв, па да добијат концесија. Без тоа, не можат и да сакаат и да имаат средства да одат во етер низ Македонија. ;)

абе среда сме...:helou:

И јас чекам известување од сателитџииве... Некој скриншот, нешто... :helou:

Абе па и вие колку сте нестрпливи, кога ќе почне да работи, ќе видите на телевизија и готово. Уз тоа време искочете надвор или прочитајте некоја книга.:smir::pipi:

абе среда сме...:helou:

И јас чекам известување од сателитџииве... Некој скриншот, нешто... :helou:

Пред едно пола сат станав, и место А1 плус, има само една иста слика и долу десно пишува А2 а горе има некои шари. Сеа не сум во можност, ама покасно и скриншот ако сакате че има...:)

Според моето најново известување, денес во 6 ќе имало вести од новото студио (веројатно на а2...)
Потврдено е дека ќе одат сите сезони на Пријатели, а сега дознавам дека ќе оди и ЦСИ ВЕГАС пак.

Според моето најново известување, денес во 6 ќе имало вести од новото студио (веројатно на а2...)
Потврдено е дека ќе одат сите сезони на Пријатели, а сега дознавам дека ќе оди и ЦСИ ВЕГАС пак.
од кај ти се информацииве?

Имам мејл од една што работи во А1... ;)

Ееее радо би ги гледал Пријатели повторно. Супер потег. И супер би било да ги даваат Драгон Бол од почеток, а и LOST да почнат секој ден да ги даваат заклучно со најновава 4 сезона. Многу барам а? :pipi:
BTW, А1+ ќе нема повеќе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom