А2- дебата Паско и Љубчо

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Не, мислев за подршката на Љубчо, антимакедонската...

Иди прошетај се по затворите ќе најдеш многу луѓе што ја обожаваат Македонија... што тие не се важат?

Леле што дочекавме, каков парадокс, татарофилите или татарите (наречете ги како сакате) да бидат најголеми бранители на словенизмот.

Миленко Неделковски мислиш? Новинарот што ја почитува и возвишува МАКЕДОНИЈА и нејзината историја? Тој?
Па нели гледаш дека му го навредија Геро мора да се врати по секоја цена па макар и некој кој ја возвишува Македонија.realen 07 не ти чини брат.

Љубчо ко да сум го читал и на форумов :helou:

Класичен бугарски пропагандист, а спомнува некаква агресивност, смешки, нападно извртува тези и не дава до збор да се дојде.

А со неколку логички аргументи Паско му ги растури ко кула од карти.

Паско си е ептен релаксиран ..
нема агресивност човеков ..

Инаку братот мислам дека знам на кој целиш :)

Копилето ЉуБчо протнува класични бугарски тези. Вели, Македонија до пред Мисирков никаде не се спомнувала. Идиот, неписмен.

Реален искрено не му го знам досието на Миленко...Ама од неговиот однос , изглед и гестикулација можам да заклучам дека се работи за чиста клошарана...
Како и да е човекот во моментов и не е во толку лош филм за разлика од А1 кој дефакто работи против интересите на овој народ и од петни жили се обидува да не раздвојува...

Зошто копилето Љубчо не одговори дали е Цар Самуил Македонец?!

А бара конкретни одговори. Ебаго еластичниот идиот.

Реален искрено не му го знам досието на Миленко...Ама од неговиот однос , изглед и гестикулација можам да заклучам дека се работи за чиста клошарана...
Како и да е човекот во моментов и не е во толку лош филм за разлика од А1 кој дефакто работи против интересите на овој народ и од петни жили се обидува да не раздвојува...
Миленко Неделковски не е ништо повеќе од еден ситен политички профитер, за што во многу наврати имам пишувано на овој форум.

Зошто мислам така, на некоја соодветна тема....

realen_07;2644419[B напиша:
]Миленко Неделковски не е ништо повеќе од еден ситен политички профитер, за што во многу наврати имам пишувано на овој форум.[/B]
.
А Геро што е?

Те молам просветли ме.

Кога го гледам копилево потатарчено ми текнува на Богдановки душичка умре од овој од мака, :costumed2 аман ќе се најдат ли мажи куршум да му свирнат да не спасат од ова ѓубре :violent1:

A yellow line denotes the historical boundaries of Macedonia.

http://vergina.eng.auth.gr/macedonia/

Мапа од Аристотел Универзитетот во Солун, за периодот наречен “Врв/кулминација на Македонската држава“ под Филип 2.

Споредба:

0Large.jpg

ACME-BIG.jpg

Гледате каде се наоѓа СТОБИ на првата и на втората мапа?

Како му оставаат простор јас се чудам, за да турка таква крајно безобразна пропаганда.

Вели немало сведоштва од Македонски дејци:

Сведоштва за континуитетот!

Да му ги дадеме и нив.

Најдобра потврда е текстот во Нова Македонија кој ја потенцираше оваа анти-македонска пропаганда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom