Од каде таа информација нешто линк да видиме може??Наскоро А1 Тв на БООМ ТВ.
Изгледа Велко се смирил со Чемериќич.Еве и Дарко директорот на А1 тв оди во бум тв ???????????????????????????????????????????????
Зар постои тв канал кој се вика Бум?..........Еве и Дарко директорот на А1 тв оди во бум тв
Не ок од каде оваа информација ако може за да знаеме и ние дали да се надевамеALO,LEPI NEMA SE NA INTERNET I LINK
Незнам зошто ама мене линкот не ми отвара.Ќе може да пастираш содржината?
1.Сигналот е дигитален што значи кристално чисти сликиРазмислувам дали да ставам Бум Тв, ама ко што гледам по постовиве, сегде е најдено некоја мана, и сегде има некои грешки...Времето влијае, па антена, па програми фалат...Што е уствари добивката со ресиверов?
super si napisal1.Сигналот е дигитален што значи кристално чисти слики
2.Имаш мобилност каде сакаш да го носиш ресиверот ке имаш да гледаш канали
3.Сега засега има 45 канали најавено е Hbo hbo comedy i cinemax ili pred nova godina ili prvata nedela posle da bidat pusteni taka da jas imam i mene mi e bomba i plus sto skoro site kanali se so makedonski prevod i ostanatite sto ne se ke bidat pozz
super si napisal
samo ke treba uste nekoe vreme za celoto toa da se ostvare,
raka na srce se uste ne vredi da se ima boom i da se plaka tolkava cena za ovie kanali sto gi nudat ,
pa koga ke stavat dobri kanali i koga ke bidat site prevedeni,ama da bidat barem 90%prevedeni ,e togas ke vredi i poveke od 499denari da se plaka,
a vaka za sega nisto,
pozz