- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.123
- Поени од реакции
- 341
Одвратни се!!! Мора ко ќе пуштат нов канал, стар да исклучат. Безобразни! Априле, априле, идај брзо, спаси ме.
Па сфатете дека технологијата е таква, не знам што се нервирате толку. Фрекфенции, природен ресурс, и да сакаат не може ништо да сторат. Евентуално да преминат на наредната генерација, која е потешка инвестиција, но пак, нема да има не знам какви големи промени.Одвратни се!!! Мора ко ќе пуштат нов канал, стар да исклучат. Безобразни! Априле, априле, идај брзо, спаси ме.
Кај мене програмите сами се појавија,без пребарување.Ме изненадија, навистина.
Користам КА Модул. Како да го додадам само 24 вести без да правам автоматско пребарување?
Ќе ги вратат кога ќе го купат 8миот мултиплекс, кој го има, ама не се користи во државава, бидејќи АЕК не го доделува. А да, гарант ќе ги вратат во пакет со AXN и History channel.Да. Ама ќе го врателе демек заедно со ИД Екстра.
Јас ги разбирам од една страна, толкав е капацитетот и тоа е тоа. Но можеа DM Sat, Grand или уште нешто да тргнат, за да додадат нови.Сите квалитетни канали ги укинаа, мамето нивно.
Музика, не канали. Не мешајте едно со друго.како шо разбрав има забрана за емитување српска музика од 1 октомври,па има шанси на местото на Гранд и ДМ сат да ги вратат овие шо ги исклучија
Забраната важи за медиуми од Македонија. Значи радио и телевизии кој се формирани во државава не смеат да емитуваат српска музика.како шо разбрав има забрана за емитување српска музика од 1 октомври,па има шанси на местото на Гранд и ДМ сат да ги вратат овие шо ги исклучија
А следствено на ова, квалитетот на каналите треба да биде полош. Се чувствува тоа на сликата и тонот или не?Ми рекоја дека ништо не е тргнато. Замислете.