Да ти требаат 2 ресивера ако телевизорот нема dvb-t.Ако има тогаш не ти треба ресивер,самиот телевизор ќе може да ги фати програмите што се дигитални.Јас дома имам 2 телевизори. Дали ќе ми требаат 2 боксови за да гледам различни програми на двата телевизори?
Знае некој да каже нешто повеќе за ова?
Понеделник,Вторник би требало да почнат:tv:Гледам пишете дека ги пуштиле програмите. Како може да ги видам и кај мене?
Понеделник,Вторник би требало да почнат:tv:
Среда ќе биде почетокот! Можеби пак ве лажам според вашите коментариПонеделник,Вторник би требало да почнат:tv:
Оваа Среда или ????Среда ќе биде почетокот! Можеби пак ве лажам според вашите коментари![]()
Да оваа среда 100 посто и најавено е јас лично и одговорно ви тврдам за тоаMr.BONSEK вика дека оваа среда ќе почнат.Прогнозирам дека до среда(значи од утре) би требало да почнат.Редно е:wink:
ТоооДа оваа среда 100 посто и најавено е јас лично и одговорно ви тврдам за тоа
Немој да мислише дека Телекабел ке седат со вкрстени рацеТоооNo more Telekabel од декември
![]()
Више ми е доста од тоа,кога симнувам торент и ако ми звони некој на домашен телефон врската и интернет одма паѓа.Или ќе почне да грми или мало невреме ете одма нема ни кабловска ни телефон ништо.Не се ни Он нет Екстра ама сепак подобри.Барем телефонот да не се плашам ако симнувам торент дека ќе ми падне врската.:jaj:Немој да мислише дека Телекабел ке седат со вкрстени раце..
Мора и они да планираат нешто.. ако ништо друго да намалат цени ..