A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.111
Поени од реакции
1.396
Ако го решат спорот ќе ги има и А1 и А2

Член од
5 август 2006
Мислења
164
Поени од реакции
10
Sporot pomegu A1 i on.net e toa koj kolku pari ke zema, A1 sega se bunat oti on.net im pobaral ne znam kolkav procent za da gi emituva, barem jas taka razbrav i sega A1 se razlutile i tenderot za digitalna televizija ke go davaat pred ustaven sud. Spored mene ova se samo farsi na A1, oti ako se sekavate i pred nekolku godini A1 i telekabel nesto se spreckaa, kako se na taa televizija nesto i smeta oti ne se pobunat drugite televizii ako nesto necini, fakt e deka A1 e edna od najgledanite televizii no za nekoi raboti preteruvaat, mene ako me prasate mozam i bez A1, dokolku ostanatite televizii se prensuvaat preku on.net.

I

Intex

Гостин
Гледам пишете дека ги пуштиле програмите. Како може да ги видам и кај мене?

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Балонот кој скока по нашиве телевизии вели уште 3 дена. Значи уште малку трпение и ќе дознаеме се околу новитетите. :smir:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
789
Поени од реакции
396
Јас дома имам 2 телевизори. Дали ќе ми требаат 2 боксови за да гледам различни програми на двата телевизори?
Знае некој да каже нешто повеќе за ова?

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Јас дома имам 2 телевизори. Дали ќе ми требаат 2 боксови за да гледам различни програми на двата телевизори?
Знае некој да каже нешто повеќе за ова?
Да ти требаат 2 ресивера ако телевизорот нема dvb-t.Ако има тогаш не ти треба ресивер,самиот телевизор ќе може да ги фати програмите што се дигитални.

Член од
17 март 2007
Мислења
92
Поени од реакции
3
Mr.BONSEK вика дека оваа среда ќе почнат.Прогнозирам дека до среда(значи од утре) би требало да почнат.Редно е:wink:
Да оваа среда 100 посто и најавено е јас лично и одговорно ви тврдам за тоа

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Тооо :D No more Telekabel од декември :)
Немој да мислише дека Телекабел ке седат со вкрстени раце :)..
Мора и они да планираат нешто.. ако ништо друго да намалат цени ..

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.111
Поени од реакции
1.396
Немој да мислише дека Телекабел ке седат со вкрстени раце :)..
Мора и они да планираат нешто.. ако ништо друго да намалат цени ..
Више ми е доста од тоа,кога симнувам торент и ако ми звони некој на домашен телефон врската и интернет одма паѓа.Или ќе почне да грми или мало невреме ете одма нема ни кабловска ни телефон ништо.Не се ни Он нет Екстра ама сепак подобри.Барем телефонот да не се плашам ако симнувам торент дека ќе ми падне врската.:jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom