A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Нема ништо да се смени.

Ништо нема да се смени за нас корисниците, за акционерите во Телеком Австрија добивката од оне.Вип ќе се зголеми за 90%, бидејќи сопственичкиот удел на Телеком Австрија во оне.Вип сега е целосен, односно речиси 2 пати поголем од претходно, а со тоа и добивката од оне.Вип за акционерите во Телеком Австрија е речиси 2 пати поголема, бидејќи досега мораа да ја делат со Телеком Словенија.

За таквите како мене на пример, кои сакаме да ги вратат Djazz и Brava каналите, не верувам дека нешто сериозно ќе се смени кон подобро.

Нема ништо да се смени.
Kako nisto nema da se smeni.......?? pa kese smeni go kupi TAG, One /.? se pokacija pretplatite vednas ....go kupija blizooo i uste nekolku kabelski niz mk.... gi pokacija cenite na paketite..(PR; jas vo mojot grad sega na vip kombo3M sto e 1299, prethodno na blizoo go plajkav 749..... toa nee promena ....
sega koga kene rebrendiraat vo A1 dopolnitelno ke izmislat nesto avstriski ceni na paketite so makedonski plati, ne odi toa zaedno..... dodeka ne vleze 3ti igrac, Telefonica, Orange,Telenor....ke si tapkame po ramo samo....
ne da napravat anketa koi kanali gi sakaat klientite,koi dase promenat ....tie ti pikaat i sto treba i sto ne treba vo bezvrska paketi....
abe aj ...seto e bez vrska ali vo pogresno vreme na pogresno mesto sme se nasle ..toa , e ke si terame nema drugo ....

Дечки дали имавте скоро нов апдејт на каналите?? кај мене имаше и баги се измешаа каналите, некои и ги нема уште како сител, 24вести.. хбо2 хд, ..

Dali kaj site denes Tv, ima prekini(secka)....1234 se javuva snimena poraka deka problemot e globalen i kaj site, korisnici na kombo i eks blizoo

Немам забележано никакви проблеми со интернетот барем кај мене. Само телевизијата е проблемот мада воопшто не ни гледам ТВ така да лично не ми е голем проблем.

Немам забележано никакви проблеми со интернетот барем кај мене. Само телевизијата е проблемот мада воопшто не ни гледам ТВ така да лично не ми е голем проблем.
mene mie jas si gledam Hbo,muzika na kiss i kerrang,discovery,animal itn....
inaku internetot e ok...
neka im pregori se tamu vo centrala-se da smenat.....[DOUBLEPOST=1510784682][/DOUBLEPOST]
Слаби пумпите за вода, изгледа тоа е проблемот :pos:
pumpite skrozz slabi prorabotija 20 min, i opet isto, pak trgni zastani kako i se drugo vo drzavava ....
:(

Attachments

• 2017-11-15_223235.png
    2017-11-15_223235.png
    64,6 KB · Прегледи: 23
Последно уредено:
Фокс каналите немаат проблем. Домашните имаат проблем. Другите странски не сум ги проверил.

Инаку како за инфо ги продолжиле авторските права кај АВМУ за РТЛ и другите за кои беа опоменати, до 2019.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom