JB00F
DDoS
- Член од
- 21 јануари 2014
- Мислења
- 3.635
- Поени од реакции
- 2.967
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ааа, така не, не се договоривме дека така ќе играмеДоста, а? Е, ќе немаш интернет, па и ние ќе ти викаме, доста![]()

Не ме држи за збор, но HD Mini пакетот е достапен во горе-доле сите пакети (зборам за VIP, за во blizoo тарифните модели не сум сигурен). Но дали Discovery Science HD е во мини или макс пакетот, не знам сега баш. Но како и да е, не барај логика таму каде што ја нема, посебно не кај Blizoo/VIP.Не разбирам зошто на Discovery Science HD каналот имаат српски превод, а на Discovery Science SD немаат??? Сакаат да ме принудат да плаќам дополнителна претплата (за HD каналите) доколку сакам разбирлив превод или што е работава?
Прегледај го приврзокот 145511

Уште се отклучени каналите...?Кај мене не се!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Сега прочитав,фала...
Се согласувам (речиси) во целост со тебе, со мал исклучок во однос на MTV каналите. Тие беа достапни, но од пред извесно време се остранети и на нивно место беа додадени едни нови музички канали од Британија. Бидејќи не ги следам често, не знам баш многу за нив, но според тоа што го читам и слушам, тие новите музички канали се многу подобри од MTV каналите.Blizoo се добри но штета е што некој клучни јаки канали ги држи само Телеком. Мислам на канали од типот М1 Film M1 Film gold, Arena sport, SK 4, 5 ,6, MTV Hits, MTV Rock, MTV Dance, HBO и уште некој да не ги набројувам сега да не пропуштам некој ако има.
Исто штета што немаат додатоци од типот на видеотека, снимање, премотување и друго.
Па не би се согласил со тебе во врска со MTV каналите, многу повеќе ги следев нив а највеќе ми фали VH1 Classic.Се согласувам (речиси) во целост со тебе, со мал исклучок во однос на MTV каналите. Тие беа достапни, но од пред извесно време се остранети и на нивно место беа додадени едни нови музички канали од Британија. Бидејќи не ги следам често, не знам баш многу за нив, но според тоа што го читам и слушам, тие новите музички канали се многу подобри од MTV каналите.
Реков, не ги следам јас многу многу каналите, според тоа што го имам прочитано и слушнато на форумов. Единствено го следев Vh1 Classic чат-пат, па се согласувам дека фали.Па не би се согласил со тебе во врска со MTV каналите, многу повеќе ги следев нив а највеќе ми фали VH1 Classic.
Па не би се согласил со тебе во врска со MTV каналите, многу повеќе ги следев нив а највеќе ми фали VH1 Classic.
А Grand Narodna TV ја забораваш, а? Сега кога ќе ја опнат и Grand 2, а бе мераци ќе биде. Кој лудак слуша класика или џез, ајде ти се моламVH1 Classic - да, а MTV слободно нека си одат во 100 пм.
Откако Близо ги додадоа Brava, Classica и најважно - Djazz TV, MTV повеќе не постои за мене.
Овие музички ТВ канали се можеби најасалниот новитет на Близо во текот на изминативе 18 месеци.
(сарказмот се надевам дека го препозна)