A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Не разбирам зошто на Discovery Science HD каналот имаат српски превод, а на Discovery Science SD немаат??? Сакаат да ме принудат да плаќам дополнителна претплата (за HD каналите) доколку сакам разбирлив превод или што е работава?
Captureblizoo.PNG

Доста, а? Е, ќе немаш интернет, па и ние ќе ти викаме, доста :P
Ааа, така не, не се договоривме дека така ќе играме :D :pos:

Не разбирам зошто на Discovery Science HD каналот имаат српски превод, а на Discovery Science SD немаат??? Сакаат да ме принудат да плаќам дополнителна претплата (за HD каналите) доколку сакам разбирлив превод или што е работава?
Прегледај го приврзокот 145511
Не ме држи за збор, но HD Mini пакетот е достапен во горе-доле сите пакети (зборам за VIP, за во blizoo тарифните модели не сум сигурен). Но дали Discovery Science HD е во мини или макс пакетот, не знам сега баш. Но како и да е, не барај логика таму каде што ја нема, посебно не кај Blizoo/VIP. :)

Уште се отклучени каналите...?Кај мене не се!

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Fight Channel достапен во blizoo. Позиција по број не ми текнува, но пред SK Golf е.

2-fight-channel.jpg

Blizoo се добри но штета е што некој клучни јаки канали ги држи само Телеком. Мислам на канали од типот М1 Film M1 Film gold, Arena sport, SK 4, 5 ,6, MTV Hits, MTV Rock, MTV Dance, HBO и уште некој да не ги набројувам сега да не пропуштам некој ако има.

Исто штета што немаат додатоци од типот на видеотека, снимање, премотување и друго.

Blizoo се добри но штета е што некој клучни јаки канали ги држи само Телеком. Мислам на канали од типот М1 Film M1 Film gold, Arena sport, SK 4, 5 ,6, MTV Hits, MTV Rock, MTV Dance, HBO и уште некој да не ги набројувам сега да не пропуштам некој ако има.

Исто штета што немаат додатоци од типот на видеотека, снимање, премотување и друго.
Се согласувам (речиси) во целост со тебе, со мал исклучок во однос на MTV каналите. Тие беа достапни, но од пред извесно време се остранети и на нивно место беа додадени едни нови музички канали од Британија. Бидејќи не ги следам често, не знам баш многу за нив, но според тоа што го читам и слушам, тие новите музички канали се многу подобри од MTV каналите.

Се согласувам (речиси) во целост со тебе, со мал исклучок во однос на MTV каналите. Тие беа достапни, но од пред извесно време се остранети и на нивно место беа додадени едни нови музички канали од Британија. Бидејќи не ги следам често, не знам баш многу за нив, но според тоа што го читам и слушам, тие новите музички канали се многу подобри од MTV каналите.
Па не би се согласил со тебе во врска со MTV каналите, многу повеќе ги следев нив а највеќе ми фали VH1 Classic.

Па не би се согласил со тебе во врска со MTV каналите, многу повеќе ги следев нив а највеќе ми фали VH1 Classic.
Реков, не ги следам јас многу многу каналите, според тоа што го имам прочитано и слушнато на форумов. Единствено го следев Vh1 Classic чат-пат, па се согласувам дека фали.

VH1 Classic - да, а MTV слободно нека си одат во 100 пм.

Откако Близо ги додадоа Brava, Classica и најважно - Djazz TV, MTV повеќе не постои за мене.

Овие музички ТВ канали се можеби најасалниот новитет на Близо во текот на изминативе 18 месеци.

VH1 Classic - да, а MTV слободно нека си одат во 100 пм.

Откако Близо ги додадоа Brava, Classica и најважно - Djazz TV, MTV повеќе не постои за мене.

Овие музички ТВ канали се можеби најасалниот новитет на Близо во текот на изминативе 18 месеци.
А Grand Narodna TV ја забораваш, а? Сега кога ќе ја опнат и Grand 2, а бе мераци ќе биде. Кој лудак слуша класика или џез, ајде ти се молам :pos: (сарказмот се надевам дека го препозна)

Иначе одлично е тоа што трите музички канали се во HD Mini пакетот, односно речиси се вклучени во сите пакети со 3 или 4 услуги што е за поздрав, бидејќи типциве можеа комотно да ги пикнат во поголемиот HD Max пакетот. :)

Од кога се споија Оне Вип и Близу дали ќе ги има HBO,Cinestar на Близу??

Osven kanalov Fight ima nesto drugo novo otkako se sega denes Vip?

Inace da ne vi bide cudno pisuvam od mobilen na koj momentalno nemam kirilicna tastatura i ne mozam da instaliram prepoln mi e mobilniov.

Фрекфенција кажете која е за каналот Fight Channel World HD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom