A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Што се однесува до новиве музички телевизии, SmashHits е доста добра и дава нови хитови, за разлика од MTV глупостине што ги даваат.

Го видов ми се допаѓа што е шаренолика музика хитови + друго. МТВ само Топ хитс беа и за 3 саати 10 пати истата песна ќе ја слушнеш

И јас се согласувам дека моменталните музички канали се подобри отколку тие на МТВ, бидејќи реално во три саати, голема е можноста иста песна да ја слушнеш два или три пати, а понекогаш и истата песна е на сите три канали.

И јас се согласувам дека моменталните музички канали се подобри отколку тие на МТВ, бидејќи реално во три саати, голема е можноста иста песна да ја слушнеш два или три пати, а понекогаш и истата песна е на сите три канали.
Особено Smash Hits. Другиве не ми оставија некој многу голем впечаток...

Можеби се добри, но јас сеуште не ја гледам причината зошто MTV каналите и Vh1 Classic (посебно) мораа да ги остранат. Зошто тоа го прават секогаш, едни укинуваат а други поставуваат, кога барем они можат да направат да ги имаат и тие претходно и овие новите канали.

Можеби се добри, но јас сеуште не ја гледам причината зошто MTV каналите и Vh1 Classic (посебно) мораа да ги остранат. Зошто тоа го прават секогаш, едни укинуваат а други поставуваат, кога барем они можат да направат да ги имаат и тие претходно и овие новите канали.

Можат, но за тие пари нема толку музика, поради што ќе мора тие канали да се стават во дополнителен пакет за кој дополнително ќе се наплаќа.

Не велам дека Близо се цвеќиња за мирисање, но да бидеме искрени - истите музички канали кои беа отстранети, се дел од дополнителен пакет на MaxTV на Ти-Хоум за кој треба дополнително да се плаќа, а вака Близо ги замени со други канали кои остануваат во основниот пакет.

Можат, но за тие пари нема толку музика, поради што ќе мора тие канали да се стават во дополнителен пакет за кој дополнително ќе се наплаќа.

Не велам дека Близо се цвеќиња за мирисање, но да бидеме искрени - истите музички канали кои беа отстранети, се дел од дополнителен пакет на MaxTV на Ти-Хоум за кој треба дополнително да се плаќа, а вака Близо ги замени со други канали кои остануваат во основниот пакет.
И ти си во право, но сепак верувам дека Vh1 Classic беше и те како гледан. За MTV искрено не знам, но за другиов канал и те како знам.

Треба да изберам кабловска и ме интересира следново:
1. Кој спортклуб нуди близу (српски или хрватски)?
2. Дали постојано интернетот е блиску до 30 Мб/сек и колку е стабилен?[DOUBLEPOST=1427408683][/DOUBLEPOST]Треба да изберам кабловска и ме интересира следново:
2. Дали постојано интернетот е блиску до 30 Мб/сек и колку е стабилен?

Последно уредено:
Треба да изберам кабловска и ме интересира следново:
2. Дали постојано интернетот е блиску до 30 Мб/сек и колку е стабилен?[DOUBLEPOST=1427408683][/DOUBLEPOST]Треба да изберам кабловска и ме интересира следново:
2. Дали постојано интернетот е блиску до 30 Мб/сек и колку е стабилен?
Нема ниту еден оператор повеќе српска верзија, во земјава само Хрватската верзија е дозволена. Џабе е да бараш друг оператор заради СК срб :)
2. Стабилен е интернетот, без гајле. Е сега имаш разни пакети. Види ги тука: http://blizoo.mk/bundles.html Конкретно со 30Mbps имаш. Е сега ако одиш на VIP Combo (исто ти е blizoo, но дополнително со VIP мобилни) имаш и таму еден ваков пакет, ама цената мислам дека не е иста. Види си и овде, во зависност дали сакаш 3 или 4 услуги во пакетот: http://www.vip.mk/vip-combo/promocii

Што е финтава на Близу што за само месец дена ги продолжуваат договорите за каналите од FOX групацијата?

Што е финтава на Близу што за само месец дена ги продолжуваат договорите за каналите од FOX групацијата?
Абе важно ги продолжуваат, не им текнало на идиотите да ги укинат :)
Добро би било и 24Kitchen така да ја продолжуваа :)

Абе важно ги продолжуваат, не им текнало на идиотите да ги укинат :)
Добро би било и 24Kitchen така да ја продолжуваа :)

Близо не ја продолжуваат 24 Kitchen бидејќи никогаш не ја ни емитувале.

Барем на Food Network HD да ставеа превод.

Близо не ја продолжуваат 24 Kitchen бидејќи никогаш не ја ни емитувале.

Барем на Food Network HD да ставеа превод.
Знам дека не ја продолжуваат бидејќи никогаш и ја немаа. Викам убаво би било и неа така да ја продолжуваа, секако прво да ја воведеа.
Можеби погрешно се изразив погоре :)

Известување за концентрација (предмет бр. 08-27) помеѓу Друштво за телекомуникациски инженеринг, софтвер, трговија и услуги БЛИЗУ МЕДИА ЕНД БРОУДБЕНД ДООЕЛ Скопје со регистрирано седиште на бул. Трета Македонска Бригада бр. 48 Скопје и Друштво за производство, трговија и услуги БТВ-НЕТ увоз-извоз ДОО Битола, со регистрирано седиште на ул. Прилепска бр. 33 Битола

А
јде наздравје и во Битола
http://kzk.gov.mk/mak/zapis1.asp?id=1355&kategorija=13

Известување за концентрација (предмет бр. 08-27) помеѓу Друштво за телекомуникациски инженеринг, софтвер, трговија и услуги БЛИЗУ МЕДИА ЕНД БРОУДБЕНД ДООЕЛ Скопје со регистрирано седиште на бул. Трета Македонска Бригада бр. 48 Скопје и Друштво за производство, трговија и услуги БТВ-НЕТ увоз-извоз ДОО Битола, со регистрирано седиште на ул. Прилепска бр. 33 Битола
А
јде наздравје и во Битола
http://kzk.gov.mk/mak/zapis1.asp?id=1355&kategorija=13
Vidi gi ti Vip ja kupija i Btv,.....

Освен тоа што blizoo купува локални оператори, од денес FOX каналот е со македонски превод, по примерот на FOXlife и NatGeo :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom