A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Да не ти се верува за овие канали за кој добиле потврда за реемитирање, сигурно ке одат во посебен пакет. На нивниот сајт не даваат никакви информации, ако стварно проработат во дигиталниот пакет но без доплата наклон до под за близоо.

Meне ми пишаа од Макс тв
се работи на зголемување на понудата на канали, се надеваме дека ќе ви се допадне изборот. Поздрав

А некој пишал коментар на фејсбук страната на Макс тв
naskoro arena sport5 na MaxTV

Уште ги немаат ставено. Изгледа мало више ќе чекаме за РТЛ.

Сепак и за Арена Спорт не е фер што само Макс тв ги има .

Jaс сега засега не го менувам Макс тв само ради спортските тв канали (ги имам сите Арена Спорт и Спорт клуб канали што ги има Макс тв) ,HBO пакетот . Да не беа тие можеби и би размислил за да раскинам со нив договор и да се уклучам кај друг оператор .

Jaс сега засега не го менувам Макс тв само ради спортските тв канали (ги имам сите Арена Спорт и Спорт клуб канали што ги има Макс тв) ,HBO пакетот . Да не беа тие можеби и би размислил за да раскинам со нив договор и да се уклучам кај друг оператор .
Dа те прашам нешто, како е интернетот на Т-Хоум?

Dа те прашам нешто, како е интернетот на Т-Хоум?
Meне ми е супер .јас го имам пакетот 3 max confort кој има неограничен интенрет (За неограничен интернет сообраќај важи политика на фер од 300 GB месечно. По надминување на вклучениот интернет сообраќај, брзината на пристап се намалува на 768Кbps/768Кbps.)
Во моментов ми е вака интернетов ,имам спуштано месецов доста филмови и гледано претерано јутјуб видеа ,и пак некако си немам некој премногу големи проблеми.

3516569140.png

Не знам точно која година беше имав проблеми со телевизијата и малку со интернетот . Тогаш им се јавив и дојдоја ми менуваа некој стари работи гајтани и од тогаш сум немал премногу преблеми освен со рутерот на кој не можеше да се поврзам на wi fi и ми го заменија рутерот со нов и сега се си работи супер.

И колку плаќаш месечно?

Братче јави се во Телеком, можеби ке треба да ја средат линијата. Не знам тачно, знам во другата тема на еден член му го зголемија протокот до максимални 16 мегабити(барем на сликата од рутерот) и му се реши проблемот со намалена брзина кога му е пуштен Max TV. Не е фер плаќаш многу а не ги добиваш 12...

За новиот пакет канали во салонот во ГТЦ немаат абер и наводно сите оператори договарале соработка со РТЛ Хрватска, сега засега па и во скора иднина нема ништо од бизнисот.

Братче јави се во Телеком, можеби ке треба да ја средат линијата. Не знам тачно, знам во другата тема на еден член му го зголемија протокот до максимални 16 мегабити(барем на сликата од рутерот) и му се реши проблемот со намалена брзина кога му е пуштен Max TV. Не е фер плаќаш многу а не ги добиваш 12...
Овие неколку месеци летово немам намера со тоа да се замарам ,да ги викам да доаѓаат да решаваат проблеми.
Да не ми дојдат после една недела таман кога ќе почне светското фудбал па да останам и без телевизија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom