Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На чие место ќе биде ова глупостиве?
Јас не знам како не им е тешко на мајка ми, баба ми и уште 500.000 жени во државава наеднаш да пратат толку серии. И Ајнштајн да е ќе му се измешаат толку прикаски во главата -.-
Незнам како не приметвите дека Велија делија е во криза ,бизнисот со маркетине не му ојт а тоа се одразвит на телевизијава...Од американските серии скоро од ниедна не одкупи нови сезони а турскиве обратно кои ако мојте да приметите три термини имаат поручек,вечер и во раните утрински часови,играните филмој истите ги врти од 98ма.Поточно немат шо да дават на телевизија а турскиве серии 1 посто ако вредат од една сезона на пример на 24,лост итнт.
Не,лошо е што воопшто ги откупуваат.Лошо е што и во сабота и недела навечер почнаа и А1 и Сител и Канал 5 да даваат вакви серии.
Aко е навистина во криза не мора да ги откупува сите турски серии,ова е претеризам,се започна со Шехерезад,нема програма кај што не се емитуваат тие турски чуда,подобро ке ги гледам шпанските серии барем јазикот ке им научам ако не друго.
1001 Ноќ како серија е многу поскапа од било која американска серија (не сезона, туку серија), сакале верувале или не.
Лошо е што и во сабота и недела навечер почнаа и А1 и Сител и Канал 5 да даваат вакви серии.