мислиш на серијата таа нема да биде на ничие место пошо уште идат другите туркшит серииНа чие место ќе биде ова глупостиве?
Од друга страна, коа има толку многу уживатели на вакви програми нека си уживаат луѓето, ако тоа ги прави среќни, шо имаат друга работа, таман серииве им се бегство од реалноста, си одмораат мозок. Ваљда бабиве нема да седнат да симнуваат ЛОСТ и 24 за да гледаат нешто квалитетитноЈас не знам како не им е тешко на мајка ми, баба ми и уште 500.000 жени во државава наеднаш да пратат толку серии. И Ајнштајн да е ќе му се измешаат толку прикаски во главата -.-
Aко е навистина во криза не мора да ги откупува сите турски серии,ова е претеризам,се започна со Шехерезад,нема програма кај што не се емитуваат тие турски чуда,подобро ке ги гледам шпанските серии барем јазикот ке им научам ако не друго.Незнам како не приметвите дека Велија делија е во криза ,бизнисот со маркетине не му ојт а тоа се одразвит на телевизијава...Од американските серии скоро од ниедна не одкупи нови сезони а турскиве обратно кои ако мојте да приметите три термини имаат поручек,вечер и во раните утрински часови,играните филмој истите ги врти од 98ма.Поточно немат шо да дават на телевизија а турскиве серии 1 посто ако вредат од една сезона на пример на 24,лост итнт.
Не,лошо е што воопшто ги откупуваат.Лошо е што и во сабота и недела навечер почнаа и А1 и Сител и Канал 5 да даваат вакви серии.
Никој не рече да ги откупвит...ама од гледна точка која серија е погледана ,тие ефтините никакви турски серии се 10 пати по гледани од една CSI...Aко е навистина во криза не мора да ги откупува сите турски серии,ова е претеризам,се започна со Шехерезад,нема програма кај што не се емитуваат тие турски чуда,подобро ке ги гледам шпанските серии барем јазикот ке им научам ако не друго.
Мене ми е јасно дека мора да ги има, дека се нужно зло, дека им помага на постарите особи, бабите особено... АМА човече јас искрено веќе не одам во дневна кај мене, бидејќи само тоа се гледа. Само слушам плачење и вриштење од телевизорот. Не ги гледам, а психички сум истоштена да слушам за Бандини, невести, виолини и листопади! Аман навистина преку све...1001 Ноќ како серија е многу поскапа од било која американска серија (не сезона, туку серија), сакале верувале или не.
Лошо е што и во сабота и недела навечер почнаа и А1 и Сител и Канал 5 да даваат вакви серии.