A1 телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Темата за случувањата во А1 телевизија денес е префрлена на друг подфорум (општи муабети мислам...), ако имате нешто во врска со тоа пишувајте таму, овде за политизирање ќе има картони и банови. Држете се до програмскиот дел тука.

дечки појма немам дали е наместено или не
ама јас се расплакав
и страв ми е за овие политичари што зборат утре и нив да не ги истепаат или некои нивни блиски
леллеле дечки аман премногу е жално ... се чуствувам како и мене да ме истепале.. :'(((((

дечки појма немам дали е наместено или не
ама јас се расплакав
и страв ми е за овие политичари што зборат утре и нив да не ги истепаат или некои нивни блиски
леллеле дечки аман премногу е жално ... се чуствувам како и мене да ме истепале.. :'(((((
Е никој не е истепан новинаркине сами се буткаат и викаат. Мене ми е жал за полицајците зашто колку што видов нив ги туркаат најмногу ни криви ни должни

Кој беше истепан, немие јасно кога онаа Билјана ги гура полицајците како луда како смее така да се понаша ако е новинарка не значи дека Бог и што е ова УЈП да не можи да си е врши работата или пак А1 е недоприлива телевизија па не смее да се врши финансиска контрола.

Која црна жена истепале бе :wink:.....................Заслужува номинација за оскар.

Немој случајно политики да сте ми измешале во темава, кој не ве банира од форум на 2 недели, Princ да не ми е никот.

Честитки до |Volkswagen|, првиот добитник на наградата.
Нареден?

Ај малку, одморете се.

--- надополнето ---

Немој случајно политики да сте ми измешале во темава, кој не ве банира од форум на 2 недели, Princ да не ми е никот.

Да не се повторувам јас...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom