A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум користел интернет на Т-Хоме и неможам да ги коментирам. До сега сум некаде 1 месец корисник на Оне и ни еднаш ми нема паднато конекција/брзина.Средна брзина на симнување на торент оди некаде до 600 килобити и отприлика толку оди.Брзина на отварање на страници,видео стриминг и слично е супер. Т-Хоме ваљда има предност бидејќи се монопол. Ете ти одговор на 3 прашања
Данкешен :) Ке го испробам за некое време. Лошо е што се чека цел месец опремата. Не ми дава срце на тој потег-стварно многу време е цел месец. Тебе за колку ти ја дадоа? :)

Данкешен :) Ке го испробам за некое време. Лошо е што се чека цел месец опремата. Не ми дава срце на тој потег-стварно многу време е цел месец. Тебе за колку ти ја дадоа? :)
Dobro e ako e i 1 mesec nekoj ceka i poveke od 2 meseci, jas na primer cekav 36 dena...

Мене ми ја дадоа за 27 дена.Јас земав пакет во момент кога Телеком го блокираше Оне и наместо 5 работни дена(Време за кое Телеком законски е обврзан да му издаде линија на Оне) тие тоа го направија за 15 дена и се беше успорено.После тоа Оне поднесе пријава до Телеком и монополците се смирија.Ти би требало да добиеш за 21 ден по мене.

Мене ми ја дадоа за 27 дена.Јас земав пакет во момент кога Телеком го блокираше Оне и наместо 5 работни дена(Време за кое Телеком законски е обврзан да му издаде линија на Оне) тие тоа го направија за 15 дена и се беше успорено.После тоа Оне поднесе пријава до Телеком и монополците се смирија.Ти би требало да добиеш за 21 ден по мене.
Во Струга бев за нова година и наминав накај салонот да прашам, ми рекоа дека за 3-4 дена ке ми ја даделе опремата а тука ми викаат цел месец :/ Кој знае кој кажува точно...

Од Скопје си? Јас не сум ама ми кажаа дека таму побрзо им ги давале т.е. помалце чекале :)
Ne sum od Skopje i jas, ama mislam deka i tamu se ceka...prasaj si :)
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 17:51 ---
Во Струга бев за нова година и наминав накај салонот да прашам, ми рекоа дека за 3-4 дена ке ми ја даделе опремата а тука ми викаат цел месец :/ Кој знае кој кажува точно...
I jas sum od Struga...opremata ja dobiv posle 30 dena i toa so sekoj dnevno odenje v salon i dosadvenje...plus otkako ke se dobie opremata se ceka uste 5-6 dena za da ti go aktiviraat internetot, sto po moe e uste edna glupost

Ne sum od Skopje i jas, ama mislam deka i tamu se ceka...prasaj si :)
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 17:51 ---

I jas sum od Struga...opremata ja dobiv posle 30 dena i toa so sekoj dnevno odenje v salon i dosadvenje...plus otkako ke se dobie opremata se ceka uste 5-6 dena za da ti go aktiviraat internetot, sto po moe e uste edna glupost
Мене тој вработениот ми реле дека за 3-4 дена ке сум ја добиел.
Којзнае што матат бе маме им е*ем. Не сакам цел месец да го поминам изолирано од светот упм...

Мене тој вработениот ми реле дека за 3-4 дена ке сум ја добиел.
Којзнае што матат бе маме им е*ем. Не сакам цел месец да го поминам изолирано од светот упм...
I tie vo salon ne znaet nisto...3-4 dena ni na son..:))))

најголемата дупешница е од МТ , тоа што чекаш толку многу за да ти се активира.... А тоа што ке останеш изолиран од "светот" подобро за тебе :))) или нема кој да дреме на ФБ по цел ден ? м? :))
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 10:52 ---
кај мене пишува дека сум потрошила 2 гига, а само што го пуштив компјутерот -.- Не ми смета, нека крадат, нека се радуваат :D

а зошто мислиш дека некој воопшто те краде? :) и на кој пакет си?

најголемата дупешница е од МТ , тоа што чекаш толку многу за да ти се активира.... А тоа што ке останеш изолиран од "светот" подобро за тебе :))) или нема кој да дреме на ФБ по цел ден ? м? :))
--- надополнето: 4 февруари 2012 во 10:52 ---

а зошто мислиш дека некој воопшто те краде? :) и на кој пакет си?

Па мислев дека крадат затоа што беше нов месец, прв пат пуштам компјутер и оп 2 гига, ама после се смени во 0,17 така да нема врска :D
А пакетот е овој тотал со 400 гига :)

Па мислев дека крадат затоа што беше нов месец, прв пат пуштам компјутер и оп 2 гига, ама после се смени во 0,17 така да нема врска :D
А пакетот е овој тотал со 400 гига :)
Se na sve januari mi ukradoja 30gb....ama 400gb paketot e taka da kolku i da kradat ne mozat 400gb da ukradat :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom