A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.999
Поени од реакции
16.471
Fala,ama sto treba da stavam vo "korisnicko ime(PIN)" i vo lozinka? Probav so ovie moive,ama ne vleguvat.da ne treba da se registriram nesto odnovo?
Во договорот мора да имаш јузер нејм и пасворд за да влезиш на ова и да провериш колку имаш потрошено сообраќај.
Види, разгледај го добро договорот, или пак отиди му во салон, нека ти објаснат по детално што и како.

Член од
8 февруари 2012
Мислења
20
Поени од реакции
3
pa vidi vo dogovorot na 1vata strana fino pisuva....
Da da,vidov.Uspeav se logirav za internet,ama za smetka za tel. trebalo da ispratam baranje da mi aktiviraat E-SMETKA....Fala,fala :)
--- надополнето: 5 март 2012 во 23:47 ---
A inace nemam PASSWORD na dogovorov....Imaat zaboraeno da napisat izgleda....Samo username imat.Ke pominam utre vo ONE i ke prasam.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.616
Поени од реакции
977
Da da,vidov.Uspeav se logirav za internet,ama za smetka za tel. trebalo da ispratam baranje da mi aktiviraat E-SMETKA....Fala,fala :)
--- надополнето: 5 март 2012 во 23:47 ---
A inace nemam PASSWORD na dogovorov....Imaat zaboraeno da napisat izgleda....Samo username imat.Ke pominam utre vo ONE i ke prasam.
pasvordot ne go pisuva vo dogovorot tuku samo userot e ama vo dokumentot sto ide so modemot na 1va strana sredina pisuva user i pass..sega vidov kaj mene :) toa e sve na stranata skoro..

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
This Connection is Untrusted !!

Ова ми го пројавува кога ќе пробам да проверам уште колку гига имам на сметката.
www.secure.on.net.mk

Некој го има овој проблем ?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
This Connection is Untrusted !!

Ова ми го пројавува кога ќе пробам да проверам уште колку гига имам на сметката.
www.secure.on.net.mk

Некој го има овој проблем ?
Сигурно им има изминато сертификатот за страната (затоа што е httpS), кога ќе ја отвориш стисни на Proceed anyway (ако користиш хром) или I understand the risk (ако користиш фајрфокс).

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Здраво луѓе.
Поднесов барање за раскинување на анекс договорот со Т-Home, односно да се префрлам од Call and Surf Comfort+ на обичен пакет, без интернет, само со фиксна телефонија. После тоа, отидов во One, и таму ја пополнија таа апликацијата, бла бла, па утре треба да одам да потпишам договор со нив, по што они ќе чекале (наводно) зелено светло од Т-Home, за да можат да ја превземаат телефонската линија.

Имате ли информации за тоа колку трае префрлувањево, и колку денови можам да останам најмногу без интернет, итн итн?
Не е проблем ако е 2-3 дена, ама ако е повеќе, тогаш тоа воопшто нема да чини.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.616
Поени од реакции
977
Здраво луѓе.
Поднесов барање за раскинување на анекс договорот со Т-Home, односно да се префрлам од Call and Surf Comfort+ на обичен пакет, без интернет, само со фиксна телефонија. После тоа, отидов во One, и таму ја пополнија таа апликацијата, бла бла, па утре треба да одам да потпишам договор со нив, по што они ќе чекале (наводно) зелено светло од Т-Home, за да можат да ја превземаат телефонската линија.

Имате ли информации за тоа колку трае префрлувањево, и колку денови можам да останам најмногу без интернет, итн итн?
Preku 30 dena garant :)

С

сашенко

Гостин
Ме усреќи сега. :)
Што е проблемот, зошто се одолговлекува толку работата? До Т-Home е, или до One?
Ја чекав да се префрлам од еден на друг пакет од 13 Декември до сега и уште да ми се немаат јавено :D

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.616
Поени од реакции
977
Што е проблемот, зошто се одолговлекува толку работата? До Т-Home е, или до One?
neznam iako edni so drugi vikaat vaka e taka e...da si racunash deka ke si cekash bajagi vreme :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Здраво луѓе.

Никогаш не се знае..може да биде за кратко,може бајаги време да помине..изгледа работата им е како ќе им дојдеш на ред.

Член од
8 февруари 2012
Мислења
20
Поени од реакции
3
Minimum 3 nedeli (ako imas vrski da ti ja ubrzaat rabotata).Inace nekoi cekaat i do 2 meseci kako so citam ovde .Inace jas vcera prikluciv i zasega e dobar internetov,zadovolen sum. Download mi e okolu 5 MBPS.....GOOD LUCK :)

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.660
Поени од реакции
799
Како што и претходно имам кажано до Т-Home, е зашто е до нив ?Едноставно тие ке те изгубат како нивни клиент ке ја одолвлекуваат работата за да земаат уште некој денар од тебе проста математика 2 месеци по 400 денари претплата тоа се 800 денари само за телефон .

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Како да менам пасворд за конектирање?

Kajgana Shop

На врв Bottom