A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Ни у Бугарија ги нема овие Моторола. Таму се се Cisco, и некои трошки од Thompson. Само што се занесуваат нашиве поима немам.​

господ нека ни е на помош
Зашто напомош? Оваа фирма е поголема од Близу , ќе гледа да е конкурентна со Телеком , да се уништи ОНЕ , не верувам да биде полошо од што е сега. А и не треба многу да средуваат они , побрз интернет ,повеќе канали и почиста слика, толку.

Зашто напомош? Оваа фирма е поголема од Близу , ќе гледа да е конкурентна со Телеком , да се уништи ОНЕ , не верувам да биде полошо од што е сега. А и не треба многу да средуваат они , побрз интернет ,повеќе канали и почиста слика, толку.
демек, мрежата на вип е тапа па сега и нетот ќе ни го упропастат [emoji33]

Не очекувам некои драстични промени, најмалку пак во брзината. Реално, најдобра брзина имаме за тие пари.

Неможам да се помирам со фактот дека и во градовите кај ги има Близу не покриваат секаде. Во Штип секаде има освен таму кај што сум јас. Хаос се...

Катастрофа е нетов последнава недела.Овие VIP го устраа уште повеќе.

Мене нешто ме заебава сеа, конкретно при играње. Дота2 нормален пинг, али на секои 10 сек, СлајдШоу.
Карпош 4, Скопје.

SpeedTest дава нормални резултати. 87mbps Down(рутерот не дава повеќе), 1.09mbps UP. 6мс пинг.

Но, Пингтест ме уби :eek:

48мин потоа, модем рестартиран

Последно уредено:
Ужас кај мене, едвај страна отвара.

Онесвестен е интернетот вечерва, слики не лодира, кочи ....

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Вип ја пуштија 4G-LTE мрежата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom