Не се 20 мегабити 2 мегабајти?
околу 2.3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се 20 мегабити 2 мегабајти?
Помеѓу One и Близу , тогаш близу во секое време , еве ти пакет за 1300ден 20мб нет и сите канали + телефон http://www.blizoo.mk/bundle_single_info.html?pkg=%C5%CA%D1%D2%D0%C0Дечки утре треба да се префрлам од Tmobile на некој друг оператор, Blizoo или ONE. Сега плаќам околу 2000 денари за ТВ,НЕТ и Телефон. Барам некоја понуда со побрз и стабилен интернет и многу тв канали за помалку од 1500-600 денари.
Кој пакет би ми го препорачале ?
Ова е моменталната брзина
![]()
Фала, добра понуда е. Ова да не е нешто со скриени трошоци ? Првите 3-4 месеци е 1300, после 1700 ?Помеѓу One и Близу , тогаш близу во секое време , еве ти пакет за 1300ден 20мб нет и сите канали + телефон http://www.blizoo.mk/bundle_single_info.html?pkg=%C5%CA%D1%D2%D0%C0
Не ,не тоа е се , ако сакаш дополнителен ресивер/СА модул +100 месечно за договор на 24месеци. Иди у салон и прашај си најубао се што те интересираФала, добра понуда е. Ова да не е нешто со скриени трошоци ? Првите 3-4 месеци е 1300, после 1700 ?
И ако има некој што е на овој пакет ќе може ли да стави резултат од speedtest ?
За Екстра пакетот не се наплаќа за CAM. Цената не се менува, 1400 си е фиксна (освен ако не збориш на фиксната, ондак 1 денар = 1 минута или така нешто беше)Не ,не тоа е се , ако сакаш дополнителен ресивер/СА модул +100 месечно за договор на 24месеци. Иди у салон и прашај си најубао се што те интересира
За ДОПОЛНИТЕЛЕН ресивер/СА модул пишав јас, за тоа се плаќа дополнителноЗа Екстра пакетот не се наплаќа за CAM. Цената не се менува, 1400 си е фиксна (освен ако не збориш на фиксната, ондак 1 денар = 1 минута или така нешто беше)
Не сум сигурен ама мислам дека во Екстра пакетот влегуваат и 14те ХД канали. Листата што ја имаат објавено таму е погрешна.
Моја грешка, не сум го прочитал требало вака со капсЗа ДОПОЛНИТЕЛЕН ресивер/СА модул пишав јас, за тоа се плаќа дополнително
Ако земеш нет+тв ке плаќаш најевтино 1200 , а ако го земеш сеа овој пакетот на промоција 999 ден. Ај сеа ти удри математика. И јас така не го сакав телефонот пошо имам на телеком , па го уклучив и овој и супер ми е , иам минути гага еден куп и до сега не сум платил ни денар + за телефон. Или пак не го ни уклучувај,не мора апарат да ставашАј јас да си прашам. Да не има некој случајно пакет со 2 услуги од Близу? Телевизија + Интернет. Гледам на веб страната имаат само пакети со 3 услуги. Ама реално не користам фиксен па да не има некоја фора за со 2 услуги![]()
Батали оваа кинезарија, само тие Cisco модеми што ги даваат вредат, па потоа се Arris и на крај овие све у едно, па демек има usb-голема работа. 98 проценти од корисниците, нити имаат домашна мрежа(компјутерите да се гледаат, да можат да префрлуваат фајлови), нити па некогаш влегле во подесувања на рутерот/модемот, а ниту пак знаат дека е можно нешто такво. Така да, ова се тешки глупости...