A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој од Тетово нека каже каков е интернетот од Близу?

Абе јас 3 месеци се расправам со нив, 10 пати дојдоа кај мене, па драми, па ова пробај па она, џабе све....за на крај да искочи дека било до смрдениот Utorrent...

П.С. Еден од многу ретките случаи во државава кога ќе искочи дека крајниот корисник не бил во право и дека одредена фирма не пробувала да врши измама. Кога ми викаа дека проблемот не е до нив, и дека нетот ми функционира одлично, јас одговорно тврдев дека не е до мене :oops:

да не си апдејтнал на бета верзија?

да не си апдејтнал на бета верзија?

Не, пробано е све што може, 5 различни верзии, формат, чистење на регистри, друг компјутер, џабе све....дефитивнитно до Utorrent беше проблемот.

И јас на лаптопот го имав истиот прoблем со уторент, откако го заменив со Deluge го немам веќе тој проблем :)

за ова вузе како да покажува просечна брзина во инфо табот како уторент

Само ли јас имам констатни проблеми со интернетот?!

Si prikluciv sper paket. Mi sleduvaat Hustler TV i X-Dream TV. Koga odam na tie kanali mi bara pin.
Od kaj da go najdam ovaj pin.
Valjda ne treba da se javuvam kaj tie tetkite od blizoo da im baram?

Si prikluciv sper paket. Mi sleduvaat Hustler TV i X-Dream TV. Koga odam na tie kanali mi bara pin.

1 2 3 4
0 0 0 0

Едно од овие е стандард.

Значи ке дркаш ако не може со тие пинови што ти ги кажа корун направи фабричко ресетирање и после пробај со тие пинови

Дали денеска ве еб*ше нетов? Конкретно Топанско Поле, од сабајле до некаде 15/16 часот?
--- надополнето: 12 август 2013 во 17:13 ---
Дали денеска ве еб*ше нетов? Конкретно Топанско Поле, од сабајле до некаде 15/16 часот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom