Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
smeni anti virusot stavi eset i ke nemas gajle...pozdravОд пред некое време постојано ми се менува мрежа од кога ќе се рестартира рутерот и пишува CableTel (network connection ) на таа мрежа конекцијата е претерано слаба и неможам да работам на двата компјутери . Од кога се сменија во Blizoo самиот модем ми најде нова мрежа на Blizoo , а кога ќе се рестартира си ја враќа старата мрежа на CableTel и ме нервира ненормално .На антивирусот изгасив autoamatic network switch но ипак повторно се враќа старата мрежа на CableTel , па морам ја секогаш сам да ја менувам мрежата и да рестартирам модем некој со ваков сличен проблем ? Некој што знае што му е на чудото .![]()
Не е до антивирусот има нешто проблем со рутерот изгледа сам си менува мрежи . Ilumious решение ?smeni anti virusot stavi eset i ke nemas gajle...pozdrav
Стандар си тера без никаков проблем барем кај мене 50 мегабите оптика ТелекомНаздравје нека е.
Замунда изгледа ја има лимитирано Македонија не некои си 25 мегабита за данлоад...пробав кај другар со оптички нет - Т хоум, и кај него исто беше.
Неможам да качам над 3/3.1 мегабајти во секунда па што сака нека е, дали некој го приметил ова? порано со 5 ~ во секунда идеше, не е мала разлика, ај некој нека тестира ако има 50 мегабита пакет.
Наздравје нека е.
Замунда изгледа ја има лимитирано Македонија не некои си 25 мегабита за данлоад...пробав кај другар со оптички нет - Т хоум, и кај него исто беше.
Неможам да качам над 3/3.1 мегабајти во секунда па што сака нека е, дали некој го приметил ова? порано со 5 ~ во секунда идеше, не е мала разлика, ај некој нека тестира ако има 50 мегабита пакет.
Наздравје нека е.