A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Blizoo каде во кои градови ги нудат интернет и сите нивни услуги ?

Фак лоџик.

Последните два вторника кога пуштам да гледам Лига На Шампиони преку фрст-роу или на макств на арена на нет - 100 пат баферинг
Денес имам пуштено наеднаш двете утакмици лига европа преку макств , и плус слегнувам серија со 1.1 мб .

Kaj mene u naselba plesna grom i nikoj nema internet momentalno baska mene mi crkna toj voip aparatot pa si prijaviv i rekoa demek ke mi dadat nov samo prasanje e KOGA

шо убаво се поебав денес.... коа акна гром у тањирива на близу од воип апаратот преку мрежниот кабел струјата се пренела у рутер а од рутер у портот за мрежа на матичнава и моментално не ми работи мрежава... цркна јебига - сеа ке мора со посебна мрежна да одам.. пу да ти ибам громот!

шо убаво се поебав денес.... коа акна гром у тањирива на близу од воип апаратот преку мрежниот кабел струјата се пренела у рутер а од рутер у портот за мрежа на матичнава и моментално не ми работи мрежава... цркна јебига - сеа ке мора со посебна мрежна да одам.. пу да ти ибам громот!
Пред 2 години имав ист проблем само кај мене се што беше поврзано со мрежа отиде:)

Имате среќа искрено, имам искуство што на луѓе преку антената на on.net а и сегашен ONE ги користи за WADSL од компјутер преку инсталација и уште некој апарат за домаќинство му има изгорено.

Да прашам овде, користам Смарт пакет (ТВ, Нет и Тел.), дали можам да побарам од blizoo да ми поврзат интернет и на уште еден компјутер, ама со WiFi, не со кабел ? Мислам дека едно време можеше. Или подобро е да одам во салон да прашам?

ако добро те сватив можеш да си земеш безжичен рутер и да си имаш безжичен интернет на сите компјутери во твојот дом

Да прашам овде, користам Смарт пакет (ТВ, Нет и Тел.), дали можам да побарам од blizoo да ми поврзат интернет и на уште еден компјутер, ама со WiFi, не со кабел ? Мислам дека едно време можеше. Или подобро е да одам во салон да прашам?

Треба да си купиш рутер, моја препорака ти е TP-Link TL-WR740N. Некои ситни подесувања треба да се наместат, кога ќе дојдеш до тоа прашај на темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom