Пробај испингај го може ке ти се среди, ако не јави им се они од тамо ке ти го средат, имав сличен проблем пред месец дена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Blizoo каде во кои градови ги нудат интернет и сите нивни услуги ?
Blizoo каде во кои градови ги нудат интернет и сите нивни услуги ?
Kaj mene u naselba plesna grom i nikoj nema internet momentalno baska mene mi crkna toj voip aparatot pa si prijaviv i rekoa demek ke mi dadat nov samo prasanje e KOGA
Мислам, лајк за муабетот, не за рикнатите делови. Евтини се мрежните.... пу да ти ибам громот!
Пред 2 години имав ист проблем само кај мене се што беше поврзано со мрежа отидешо убаво се поебав денес.... коа акна гром у тањирива на близу од воип апаратот преку мрежниот кабел струјата се пренела у рутер а од рутер у портот за мрежа на матичнава и моментално не ми работи мрежава... цркна јебига - сеа ке мора со посебна мрежна да одам.. пу да ти ибам громот!
Да прашам овде, користам Смарт пакет (ТВ, Нет и Тел.), дали можам да побарам од blizoo да ми поврзат интернет и на уште еден компјутер, ама со WiFi, не со кабел ? Мислам дека едно време можеше. Или подобро е да одам во салон да прашам?