A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
2130500933.png

плаќам пакет за 20Мбс ,а ова моментов ми покажува колку имам дале ме заебаваат оние Близу или друга причина???:eek:

2130500933.png

плаќам пакет за 20Мбс ,а ова моментов ми покажува колку имам дале ме заебаваат оние Близу или друга причина???:eek:

siminjaj od zamunda vidi kolku brzina imash, ne smetaj so ova.

siminjaj od zamunda vidi kolku brzina imash, ne smetaj so ova.

Мене исто ми симнува дали од замунда, дали мерам на спидтест, дали на piratebay или друг торент сајт...Порано од замунда беше тоа, кога ми симнуваше со 4.5 мб/с (а нетот треба поправило со 800 кб/с)...Сеа си е 1,1мб/с, а толку покажува и на спидтест:
(пингов нешто до лаптопов ми е, пошто кај друг другар со две црти на истиов WiFi пингот му е 2)
2130876342.png

Бизнис линија :D

Zcg4D.png

Хард дискот е у добро стање или му се ближи крајот? :D
Ме интересира што чудо од компјутер треба да имам за да поднесе ваков нет :D

Predhodno mi bese so usb kabelce povrzano so ruterot sea mu staiv enternet fuce 1.3 mb/s na zamunda top si e !

Овие денес пак си играат играчки со нас, а? :)

Овие денес пак си играат играчки со нас, а? :)

Симнувам торент веќе 11 минути со 1.1мб/с брзина...Колку и што треба да иде...Не приметив никаква промена на брзината. Се е стабилно кај мене

Симнувам торент веќе 11 минути со 1.1мб/с брзина...Колку и што треба да иде...Не приметив никаква промена на брзината. Се е стабилно кај мене

Ма каква брзина, кај мене на двапати немаше интернет, а вториот пат ни ТВ...прво пола саат, а после повеќе од саат време...на тоа мислев...

Ма каква брзина, кај мене на двапати немаше интернет, а вториот пат ни ТВ...прво пола саат, а после повеќе од саат време...на тоа мислев...

Мене секоја вечер ми снемува интернет, околу 7 саат. Веќе и се навикнав :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom