A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Брзината е средена.

1955200328.png

1955204145.png

И кај мене си се врати по старо баш кога требаше да даунлоадирам почнаа проблемите.Иначе одамна немаа проблеми правено :)

Uploaded with ImageShack.us

може некој да отвори thepiratebay.se или ја ставија на блок овие ?!

Друг бровсер, + ичисти со Ccleaner, пред тоа.

До тебе е, тука работи ок, пробај со овој линк :)

http://thepiratebay.se/

хмм, чудна работа, не отвара...некоја идеја ?

Друг бровсер, + ичисти со Ccleaner, пред тоа.

The Pirate Bay беше хакнат во изминатите 24 часа и затоа беше недостапен, сега е повторно достапен. (y)

Знам, ама периодот кога он прашуваше кај мене работеше.

ТPB се врати цели 10-на часа пред он да проба да го отвори, така да проблемот беше до него.

Знам, ама периодот кога он прашуваше кај мене работеше.

ТPB се врати цели 10-на часа пред он да проба да го отвори, така да проблемот беше до него.
да ти кажам право ме мрзеше да чепкам вчера да пуштам ccleaner и го остајв така ништо не чепнав, иначе пробав од прокси уште одма , ја отвараше, али како и да е , небитно, пошто сеа глеам си отвара нема проблем...

lol ај неможеш уште еднаш да постираш :D

Mass lag?

И кај мене си се врати по старо баш кога требаше да даунлоадирам почнаа проблемите.Иначе одамна немаа проблеми правено :)

Uploaded with ImageShack.us

На кој пакет си? Пошто кај мене еден другар остана на тој пакетот што е 500 денари со 80 гига и брзината му е 1.7мб/с (upload и download) а на мене пакет фиксна + нет 8мбпс/неограничено ми е
1956653436.png

:гомце:
--- надополнето: 17 мај 2012 во 19:03 ---
lol ај неможеш уште еднаш да постираш :D

Mass lag?

Лолај ти, мене овде стално ми вади Error од скриптата: “Неможе да комуницира со серверот“ :D

Имам проблеми со подесувањето на рутерот преку кабелот има нет а нема преку бежично покажува ја мрежата конектира се ама вели дека нема интернет што е работата ?
рутерот е zyxel 330w

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom