Некој да не знае кога ќе се среди срањево? Напредок, ми отвара спидтест ама нереални бројки ми дава...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
убаво викаш... На друг сервер реалната слика ја даваЛуѓе, не мерете со Скопје, тој начин на мерење ја анализира брзината на линкот-конекцијата од вас со Близу, не на трансферот.
Ама мене не ми треба најдобриот.Сменети се цените само за 3 месеци - првите 3 месеци промотивно.
Цената за најдобриот пакет, 1 година договор е 3000 денари.
Кога ќе застанеш на Скопје со маусот ќе ти се појават 2 сервера, едниот на Близу другиот на Т-хоум... Пробај на Т-хоум, ќе чекаш 2 саата да завршиепа на кој сервер
Ама мене не ми треба најдобриот.
3 Max Optic Start 2000 за една година, 50/50 брзина и 600 гига лимит
Лошата работа е што пак треба со лоповите да се маткам.
http://my.beocity.net/ овде ја дава реалната брзина што ја користеш моментално кога проверуваш.епа на кој сервер
кај мене вика 136
Вечерва нешто не е во ред со брзината на близу инаку само на тоа верувам покажува секогаш точно барем кај менекај мене вика 136
пред малце симнував филмче и го симнуваше со 900kbps,300-400 после,сеа др покажува на speed testoviВечерва нешто не е во ред со брзината на близу инаку само на тоа верувам покажува секогаш точно барем кај мене