Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па исклучи ја телевизијата и плаќај си само за интернет.Па може на некој му требаат тие канали а и за телевизија им се плаќа, овие ми бутнале 60 канали, нешто а сепак ништо. Не плаќам јас за некои детски канали и 74382 инфо канали.
Па исклучи ја телевизијата и плаќај си само за интернет.
Форава, има и полошо - не се жалете.Н вас никако да ви погодат со Кејблтел.Или каналите не ви одговараат или а падне интернет 5мин и одма со топови спремни да пукате.Смирите страсти плис, елате на Телекабел со 50гига и телевизија без дискавери,фокс и многу други.За истите пари имаме многу помалку така да не се жалете.Кејблтел можда има проблеми но далеку повеќе мислат на корисници од други...
Форава, има и полошо - не се жалете.
Ако е така ондак нитуедно жалење на светот не е аргументирано и сите треа да ќутиме и траеме за се.
Не ти држи вода муабетов. Плаќаме - сакаме да добиеме. Не бараме ништо екстра!
Форава, има и полошо - не се жалете.
Ако е така ондак нитуедно жалење на светот не е аргументирано и сите треа да ќутиме и траеме за се.
Не ти држи вода муабетов. Плаќаме - сакаме да добиеме. Не бараме ништо екстра!
Ова го зборам цело време. Работава ако имам Ферари не треба да се жалам зошто ми трокира на моменти само затоа што другите имаат фиќо? Барем нека не ги лажат корисниците со ставање нови канали и не знам што. И кгоа бил татко ми да ја откаже телевизијата му рекле зошто ја откажувате и им рекол зошто немате спортски канали. И таа му рекла аууу па сега и ние ќе ставимеВеќе 2 години ставате, јасно е
Стварно не знам што мешате Телекабел сега, друг оператор е тоа и не ме интересира искрено.
Не може да плаќам за телевизија, сликата да е крш, да се јавува шум на канали и само да укинуваат канали кои чинат и да воведуваат бесплатни тралалајки. Им плаќав и за телевизија и не гледам зошто да не се жалам. Интернетот е топ, телевизијата не е. Ако некој сака да им ќути, нека ќути, ние не ќутиме и затоа ја откажавме.
Ете ви отворија линија од АЕК јавете се 190.Не ви држат вас коментарите кои некои викаат "Ех не се јавувам нема врска тоа".Ако веќе толку ви гори под нозе јавете се.Мешам Телекабел затоа што 90% од коментарите се сакам уште сакам уште.Неможат да воведат поединечни услуги на секој посебно.
Каков АЕК, а се јавува проблем - се убацуваш у главните канцеларии, го бараш шефот, му кажуваш шо е работата = месецот ти е бесплатен и работата средена.Ете ви отворија линија од АЕК јавете се 190.Не ви држат вас коментарите кои некои викаат "Ех не се јавувам нема врска тоа".Ако веќе толку ви гори под нозе јавете се.Мешам Телекабел затоа што 90% од коментарите се сакам уште сакам уште.Неможат да воведат поединечни услуги на секој посебно.
Во бугарскиот Близоо(Кејблтел) пакетите се така.Бираш помали пакети и си склапаш како сакаш сите можни канали ги имаат.Изненаден сум зошто таа пракса тука не ја применат.Иста фирма е.Незнам дали има врска но отвори www.blizoo.bg и ќе видиш дека лого боја им е виолетова.Денес видов во Штип отвориле нов салон на Кејблтел и целиот е во нови бои а не старата плава и жолта.Домејнот Близо и во Македонија е закупен така да мислам дека наскоро и тука ќе се сменат во тоа ново Близо.Можеби тогаш ќе се подобри.Не сум имала проблем со нив технички некој поголем досега, туку не бев задоволна од изборот на каналите и тоа е тоа. Сигурно АЕК нема да ги натераат да ја сменат понудата. Точно дека не можат да воведат поединечни услуги за секој посебно, но како што има пакети за интернетот, можат да направат така и телевизиски, како што имаа МакСат Наумовски тука кај мене пред да дојдат Кејблтел. Спортски, филмски, детски, за возрасни итн. Или па едноставно, нека речат немаме спортски канали и не планираме да ставаме, не да лажат дека „во преговори биле“. Зошто како што некој гледа филмови и политика пример, јас гледам секакви спортови. И да се доплаќа, ќе платам. Не ми смета. Подобро тоа отколку да губам време барајќи стримови и 2 минути покасно да се радувам на голови, кошеви и сл.
Каков АЕК, а се јавува проблем - се убацуваш у главните канцеларии, го бараш шефот, му кажуваш шо е работата = месецот ти е бесплатен и работата средена.
Два пати до ова дереџе иаме стигнато, да видиш шефот како озбилно ги сфаќа жалбите и поплаките коа ќе му ги каеш у живо. (со троа непријатен тон)
Па исклучи ја телевизијата и плаќај си само за интернет.
Па еве од утре така ќе биде, ја исклучивме веќе ама ме нервираат тези од типот на што се нервирате, како да не се нервираме, плаќаме претплата и еве веќе 2 години цело време лажат дека се во преговори за тие два канала.