A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сакаш да ти намалат брзината, тогаш јави се :D

И ја тоа си викам...Па ај боље не, шо и 2 мега ми се доста..

А чеј, ако се префрлам на некој од неограничениве пакети, мислиш пак ќе ми се крене брзината?

Не. ќе ти се крене ако се префрлиш на 50мб пакетот, ама тој е 2000 денари на месец, ти добиваш 2.5мб за 800 денари на месец, наместо да се буниш биди задоволен, добиваш брзина 3 пати поголема од она што ти пишува во договор, немој да бидеш класичен Македонец :D

Не. ќе ти се крене ако се префрлиш на 50мб пакетот, ама тој е 2000 денари на месец, ти добиваш 2.5мб за 800 денари на месец, наместо да се буниш биди задоволен, добиваш брзина 3 пати поголема од она што ти пишува во договор, немој да бидеш класичен Македонец :D
Не за 800, за 600 :)
Имаш право, боље ќе си седам мирен....
Него ме фати некаква улавост затоа... :)

Ај успат уше едно прашање:
Сум играл на нивен сервер (домашен, не dedicated) со луѓе кои имаат ист нет од Cabletel...Пингот е супер, али дали ќе може пример јас да направам LAN сервер и они да се вклучат на преку LAN а не преку интернет? (нели на табот на кантер LAN да го има серверот.. ко коа играш у играчница) или тешко тоа?

Untitled.png

Ај пофалете се и вие. :)

Не за 800, за 600 :)
Имаш право, боље ќе си седам мирен....
Него ме фати некаква улавост затоа... :)

Ај успат уше едно прашање:
Сум играл на нивен сервер (домашен, не dedicated) со луѓе кои имаат ист нет од Cabletel...Пингот е супер, али дали ќе може пример јас да направам LAN сервер и они да се вклучат на преку LAN а не преку интернет? (нели на табот на кантер LAN да го има серверот.. ко коа играш у играчница) или тешко тоа?
Ако немаш рутер што ти го блокира inbound traffic-от, ондак можеш.

Ако немаш рутер што ти го блокира inbound traffic-от, ондак можеш.

На рутер сум, али му ги форвардирав портите и ќе пробам вечер со некој :)
Работеше за ОНЛАЈН сервер, а за лан ќе видиме...

Тооо срцкаааа :D Се врати, дури со уште поголема брзина :D
1443101248.png

*измерено сега, во 14:05 (за сите сеа што читаат - ЛАН Корисник, локација на профил, пакет Нет+Фиксна 600 ден. месечно)

Торенти симињам со 3.5 мега у секунда...
Каква поддршка бе не се јавувам више, што е тоа поддршка што е тоа телефон :D

Тооо срцкаааа :D Се врати, дури со уште поголема брзина :D
1443101248.png

*измерено сега, во 14:05 (за сите сеа што читаат - ЛАН Корисник, локација на профил, пакет Нет+Фиксна 600 ден. месечно)

Торенти симињам со 3.5 мега у секунда...
Каква поддршка бе не се јавувам више, што е тоа поддршка што е тоа телефон :D

:)))))

4-4mbfyy.jpg

хаха. Што пакет е тоа Steam ?

Не ме заебаај... Со 4.4 симнуваш ?? Јас имам 8/80(стариот) т.е веке 10/80 или неограничен,али од 1.2 не тера више

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom