A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување

Ако се рестартира интернетот на кратко, добиваш нова ип адреса, така што наместо да продолжиш кога ќе ти дојде нет (после мини-рестартот) ќе паднеш и неможеш да продолжиш.

а Вие (мислам за сите Вас,гејмерите онлајн) цел ден играте?

ОК можи е подобро кога веќе се рестартира ама да е на 12 часа а не на 6

инаку јас па многу сакам да имам динамичка

ОН

шо новости ќе има од кејблтел?

од мај или од јуни почнуваат?

а Вие (мислам за сите Вас,гејмерите онлајн) цел ден играте?

ОК можи е подобро кога веќе се рестартира ама да е на 12 часа а не на 6

инаку јас па многу сакам да имам динамичка

ОН

шо новости ќе има од кејблтел?

од мај или од јуни почнуваат?
мислам дека на 24 часа е “смената“

Планирам да се префрлам на CableTel ај ако може некој да пише искуства од CableTel, читам секаде лугето се жалат + јас планирам да го ставам ова триппле плај 999 денари што е ама се мислам. Однапред благодарам

Планирам да се префрлам на CableTel ај ако може некој да пише искуства од CableTel, читам секаде лугето се жалат + јас планирам да го ставам ова триппле плај 999 денари што е ама се мислам. Однапред благодарам

Пиши у која населба си :)

Во Чаир изгледа солиден е интернетот, можеби имаат подобра мрежа, почнаа веќе да префрлуваат на внатрешна инсталација со кутии во влезовите а не ко порано од бандери.

JA imam triple play i na pocetokot mi bese TINJE znaci pospor internet ne si videl, ama neso gi viknav cepaa po kutiite sea leta :D i ne se zaebuvaj so Premium Digital, vtrat po 4 meseci isti filmovi

Дали сеуште оние кои имаат лан пакети имаат ненормални брзини од по 2/3мб? со исто толку брз аплоад? или пак на старо сте? :)

Дали сеуште оние кои имаат лан пакети имаат ненормални брзини од по 2/3мб? со исто толку брз аплоад? или пак на старо сте? :)
јас иам лан мрежа и брзината е далеку поголема од 2/3 односно брзината никогаш не паднала испо 17! се движи од 17 до 19 и за ап и за даун. а зашо прашуваш? те интересира да се префрлиш кај нив или

јас иам лан мрежа и брзината е далеку поголема од 2/3 односно брзината никогаш не паднала испо 17! се движи од 17 до 19 и за ап и за даун. а зашо прашуваш? те интересира да се префрлиш кај нив или

Какви 17/19? мислиш на 1700/1900кбс? ако не се лажам? а колку ти е данлоуд?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom