- Член од
- 10 април 2011
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 1
И таму не ме прима... Ќе ме избрка заради непослушностbauer ти си за у затвор братче
И таму не ме прима... Ќе ме избрка заради непослушностbauer ти си за у затвор братче
а Вие (мислам за сите Вас,гејмерите онлајн) цел ден играте?
Ако се рестартира интернетот на кратко, добиваш нова ип адреса, така што наместо да продолжиш кога ќе ти дојде нет (после мини-рестартот) ќе паднеш и неможеш да продолжиш.
мислам дека на 24 часа е “смената“а Вие (мислам за сите Вас,гејмерите онлајн) цел ден играте?
ОК можи е подобро кога веќе се рестартира ама да е на 12 часа а не на 6
инаку јас па многу сакам да имам динамичка
ОН
шо новости ќе има од кејблтел?
од мај или од јуни почнуваат?
ке те исклучат 1 месец и ке ти се закануват дека ке те пријават у полицијаи шо дека ке ме упецаат? шо после?
i dzandarite se umaraat so vakvi raboti ?ке те исклучат 1 месец и ке ти се закануват дека ке те пријават у полиција
не знам не сум стасал до тамуi dzandarite se umaraat so vakvi raboti ?
хаха за секој случај немој да стасаш... што е сигурно сигурно ене знам не сум стасал до таму
Пиши у која населба сиПланирам да се префрлам на CableTel ај ако може некој да пише искуства од CableTel, читам секаде лугето се жалат + јас планирам да го ставам ова триппле плај 999 денари што е ама се мислам. Однапред благодарам
Планирам да се префрлам на CableTel ај ако може некој да пише искуства од CableTel, читам секаде лугето се жалат + јас планирам да го ставам ова триппле плај 999 денари што е ама се мислам. Однапред благодарам
јас иам лан мрежа и брзината е далеку поголема од 2/3 односно брзината никогаш не паднала испо 17! се движи од 17 до 19 и за ап и за даун. а зашо прашуваш? те интересира да се префрлиш кај нив илиДали сеуште оние кои имаат лан пакети имаат ненормални брзини од по 2/3мб? со исто толку брз аплоад? или пак на старо сте?
Какви 17/19? мислиш на 1700/1900кбс? ако не се лажам? а колку ти е данлоуд?јас иам лан мрежа и брзината е далеку поголема од 2/3 односно брзината никогаш не паднала испо 17! се движи од 17 до 19 и за ап и за даун. а зашо прашуваш? те интересира да се префрлиш кај нив или