A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Дали работи системот за проверка на остварен трафик на Cabletel на https://clients.cabletel.com.mk/clients/index.php ? Ја од кога ставив нет од нив неможам да се логирам на оваа страна ме избацува со ерор „Таков корисник не постои, контактирај го администраторот“ Кај некој работи оваа страна или за украс е поставена ?

Работи јас често се логирам да не го грешиш јузерот јави им се во инфоцентарот да ти го дадат :)

Ми дадоа еден јузер и пасворд ама изглеа не е истиот и за проверка на трафик... Фала сепак :)

Ваков интернет не постои во државава...

Наградата е под наводници. А иначе им се багна интернетот тогаш и со толку симнуваше. Макс Пејн 2, ја симнав за 5 мин. Таа ми идеше мене со 9мб.
Имав постирано слика тука порано, филм ХХХ идеше со 52мб. Од наредниот ден, интернетот им се врати во нормала.

Ми дадоа еден јузер и пасворд ама изглеа не е истиот и за проверка на трафик... Фала сепак :)

USER: твојот фиксен телефонски број
PASS: твојот фиксен телефонски број

Наградата е под наводници. А иначе им се багна интернетот тогаш и со толку симнуваше. Макс Пејн 2, ја симнав за 5 мин. Таа ми идеше мене со 9мб.
Имав постирано слика тука порано, филм ХХХ идеше со 52мб. Од наредниот ден, интернетот им се врати во нормала.

За толку брзо да оди, мораш да имаш оптика, оптичко влакно/кабел. Да не ги грешиш MB со Mb?

USER: твојот фиксен телефонски број
PASS: твојот фиксен телефонски број

За толку брзо да оди, мораш да имаш оптика, оптичко влакно/кабел. Да не ги грешиш MB со Mb?

Имам слика постирано во Брзината на вашиот интернет, ама не знам како да ја најдам. Преку битторент на Опера беше симнувањето.

Имам слика постирано во Брзината на вашиот интернет, ама не знам како да ја најдам. Преку битторент на Опера беше симнувањето.

Имаш 6 мислења во таа тема и ниту едно не го покажува тоа што го велиш

клик

пробај сети се, може во друга тема било :)

Не викам дека лажеш, туку викам дека не е реално тоа. Може ти друго си видел или па нешто на твојот компјутер се зезнало па погрешни информации ти прикажувал...

^ Си симињал со 100Mbps :pos2: ... тешка работа ... може ако си бил штекнат директно во uplink-от на cabletel ...

Еве ви линк од мислењето кај шо е сликата со 52мб. За таа од 100 неам.
Како и да е, и ова е многу. Се деси тоа еден ден, и никад више.

На таа од Beocity не обрнувајте внимание.

Еве ви линк од мислењето кај шо е сликата со 52мб. За таа од 100 неам.
Како и да е, и ова е многу. Се деси тоа еден ден, и никад више.

На таа од Beocity не обрнувајте внимание.

Fuck My Wifes Ass? :pos::pos::pos:

Инаку, ова да не се симнува преку FTP а не преку нет?

Fuck My Wifes Ass? :pos::pos::pos:

Инаку, ова да не се симнува преку FTP а не преку нет?

Не знам од каде и како се деси ова. Кажав ја горе ХХХ филм коа симнуев се деси тоа. Камо пак да им се багне вака. Може и газдата е нешто што не треба па да частел на 1 февруар, пошо можеби на 2 бил зафатен. We'll never find out..:pos::pos::pos:

^ Speedtest не е валиден индикарот на брзина, за другата слика или се работи за некој пик или софтверска грашка. Или не се правени мерењава по дома.

зашто вие толку тешко да верувате дека ова се десило?

пред некоја година на wadsl 1МБпс(коа симињав со просек 140кбпс) еден ден ми се деси да симињам со 3 мбпс

white* :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom