A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
cabletel

cabletel se katastrofa plakjam za 8000kb/s a dobivam 400kb/s

Attachments

• Screenshot-1.jpg
    Screenshot-1.jpg
    28,5 KB · Прегледи: 24

Провери дали ти е платена сметката, мене од синоќа ми беше така, им пишав ми рекоа дека пошо не ми била подмирена сметката ми го намалиле на 128, а колоквиумска ми е заборајв и кој датум е, отидов платив и се беше во ред.
Имаат нова тактика прво ти ја намалуваат брзината, после те гасат/

Пофалете се бе, добил ли некој награда од Кејблтел?

Да, ама тоа одамна. На 01,02,2008. Кога сите торенти идеа со 10мега БАЈТИ, а се дешаваше и по некој да рипне и до 50. Имаше случај и со 100мега бајти.

Освен таква "награда", никаква друга.

секој ден мерам на различни сајтови и на тој на cabletel, брзината значително паѓа во периодот помеѓу 17 и 22 часот баш кога гледам светско првенство во ракомет тогаш наместо 8 мб имам 3 мб или 2 мб а понекогаш и под 1 мб и нормално стримот цело време сецка, а сметката ми е платена

Да, ама тоа одамна. На 01,02,2008. Кога сите торенти идеа со 10мега БАЈТИ, а се дешаваше и по некој да рипне и до 50. Имаше случај и со 100мега бајти.

Освен таква "награда", никаква друга.

Ваков интернет не постои во државава...

Ваков интернет не постои во државава...
Ваљда сакаше мегабита да каже... А иначе, добитникот на главната награда патување у Дубаи ми е комшија. Ако не ја сака, му ја зиам одма :) Пишува таму дека може да се отстапи со писмена изјава на нотар.

само што се префрлив на трипл плеј

Ваљда сакаше мегабита да каже... А иначе, добитникот на главната награда патување у Дубаи ми е комшија. Ако не ја сака, му ја зиам одма :) Пишува таму дека може да се отстапи со писмена изјава на нотар.

Кај виде бе кој се добиниците на наградите..на вебот не пишуе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom