A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

X

xtazy

Гостин
Дали работи системот за проверка на остварен трафик на Cabletel на https://clients.cabletel.com.mk/clients/index.php ? Ја од кога ставив нет од нив неможам да се логирам на оваа страна ме избацува со ерор „Таков корисник не постои, контактирај го администраторот“ Кај некој работи оваа страна или за украс е поставена ?

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Работи јас често се логирам да не го грешиш јузерот јави им се во инфоцентарот да ти го дадат :)

X

xtazy

Гостин
Ми дадоа еден јузер и пасворд ама изглеа не е истиот и за проверка на трафик... Фала сепак :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Ваков интернет не постои во државава...
Наградата е под наводници. А иначе им се багна интернетот тогаш и со толку симнуваше. Макс Пејн 2, ја симнав за 5 мин. Таа ми идеше мене со 9мб.
Имав постирано слика тука порано, филм ХХХ идеше со 52мб. Од наредниот ден, интернетот им се врати во нормала.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ми дадоа еден јузер и пасворд ама изглеа не е истиот и за проверка на трафик... Фала сепак :)
USER: твојот фиксен телефонски број
PASS: твојот фиксен телефонски број

Наградата е под наводници. А иначе им се багна интернетот тогаш и со толку симнуваше. Макс Пејн 2, ја симнав за 5 мин. Таа ми идеше мене со 9мб.
Имав постирано слика тука порано, филм ХХХ идеше со 52мб. Од наредниот ден, интернетот им се врати во нормала.
За толку брзо да оди, мораш да имаш оптика, оптичко влакно/кабел. Да не ги грешиш MB со Mb?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
USER: твојот фиксен телефонски број
PASS: твојот фиксен телефонски број

За толку брзо да оди, мораш да имаш оптика, оптичко влакно/кабел. Да не ги грешиш MB со Mb?
Имам слика постирано во Брзината на вашиот интернет, ама не знам како да ја најдам. Преку битторент на Опера беше симнувањето.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Имам слика постирано во Брзината на вашиот интернет, ама не знам како да ја најдам. Преку битторент на Опера беше симнувањето.
Имаш 6 мислења во таа тема и ниту едно не го покажува тоа што го велиш

клик

пробај сети се, може во друга тема било :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не викам дека лажеш, туку викам дека не е реално тоа. Може ти друго си видел или па нешто на твојот компјутер се зезнало па погрешни информации ти прикажувал...

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
^ Си симињал со 100Mbps :pos2: ... тешка работа ... може ако си бил штекнат директно во uplink-от на cabletel ...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Еве ви линк од мислењето кај шо е сликата со 52мб. За таа од 100 неам.
Како и да е, и ова е многу. Се деси тоа еден ден, и никад више.

На таа од Beocity не обрнувајте внимание.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Еве ви линк од мислењето кај шо е сликата со 52мб. За таа од 100 неам.
Како и да е, и ова е многу. Се деси тоа еден ден, и никад више.

На таа од Beocity не обрнувајте внимание.
Fuck My Wifes Ass? :pos::pos::pos:

Инаку, ова да не се симнува преку FTP а не преку нет?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Fuck My Wifes Ass? :pos::pos::pos:

Инаку, ова да не се симнува преку FTP а не преку нет?
Не знам од каде и како се деси ова. Кажав ја горе ХХХ филм коа симнуев се деси тоа. Камо пак да им се багне вака. Може и газдата е нешто што не треба па да частел на 1 февруар, пошо можеби на 2 бил зафатен. We'll never find out..:pos::pos::pos:

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
^ Speedtest не е валиден индикарот на брзина, за другата слика или се работи за некој пик или софтверска грашка. Или не се правени мерењава по дома.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
зашто вие толку тешко да верувате дека ова се десило?

пред некоја година на wadsl 1МБпс(коа симињав со просек 140кбпс) еден ден ми се деси да симињам со 3 мбпс

white* :D

Kajgana Shop

На врв Bottom