A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Се премислив не потпишав од овој 999 договорот, телевизија речиси и да не гледам освен нашиве канали, интернетов од 80гб ми е повеќе од доволен, џабе ќе се обврзувам со договор.
А Т-Хоме коа ќе достигнат да даваат 200 гига сигурно по 8-10 години.

значи Кејблтел стварно се најдобри за интернет. 200ГБ интернет + телевизија за 999денари
па тоа значи Тхоме и Оне се 00000000000000000000000. за само 40гб интернет 1200 претплата:nesvest:

значи Кејблтел стварно се најдобри за интернет. 200ГБ интернет + телевизија за 999денари
па тоа значи Тхоме и Оне се 00000000000000000000000. за само 40гб интернет 1200 претплата:nesvest:

Да не заборавиме дека и телефон ти е вклучен во пакетот без претплата, значи цело време си достапен дома, а ако не се јавиш нигде цел месец - колку и да те бараат пак ќе си платиш 999 денари.

И да не забораваме дека оваа понуда е до Нова Година и за склучен едногодишен или двегодишен догоров...регуларната е 1499 денари.

Да не заборавиме дека и телефон ти е вклучен во пакетот без претплата, значи цело време си достапен дома, а ако не се јавиш нигде цел месец - колку и да те бараат пак ќе си платиш 999 денари.

И да не забораваме дека оваа понуда е до Нова Година и за склучен едногодишен или двегодишен догоров...регуларната е 1499 денари.

Да не заборавиме дека имаш и дигитална ТВ со 130 програми со превод, и 5 PPV канали со 24/7 најнови филмој (такоџе со превод). Почнав и ТВ да гледам ради нив. :)

Да не заборавиме дека имаш и дигитална ТВ со 130 програми со превод, и 5 PPV канали со 24/7 најнови филмој (такоџе со превод). Почнав и ТВ да гледам ради нив. :)

А PPV каналите не треба да плаќаш за да гледаш??

Да не има во ресиверот усб влез? Ле страшно ми фали тоа нешто, а двд то ми е постаро нема :(

Доколку може постоечките корисници на CableTel да ме информираат каква е стабилноста на интернетот кој го нудат кои се брзините при отворање на надворешни линкови, дали имаат некакво ограничување, дали во текот на месецот често снемува интернет, и како се задоволни од support-от од компанијата. Ваше мислење, подетално бидејќи сум заинтересиран за пакетов кој што е во новогодишнава понуда трипл плеј екстра. Инаку нетот најчесто го користам за играње online игри + одвреме навреме за torrent-и.

Доколку може постоечките корисници на CableTel да ме информираат каква е стабилноста на интернетот кој го нудат кои се брзините при отворање на надворешни линкови, дали имаат некакво ограничување, дали во текот на месецот често снемува интернет, и како се задоволни од support-от од компанијата. Ваше мислење, подетално бидејќи сум заинтересиран за пакетов кој што е во новогодишнава понуда трипл плеј екстра. Инаку нетот најчесто го користам за играње online игри + одвреме навреме за torrent-и.

BUMP!

Уште овие телињава ја немат Спортклуб, Телекабел во баична понуда ја ставија.

Одличен е нетот последниов месец, биди сигурен дека за парите нема теорија да најдеш подобро слободно потпиши, и да за онлајн играње е одличен, нема дилеј, нема прескокнување, мада имаше период кога беше тапа. Пингот со европските земји е 70 просек, неакад и помалце вариацијата на истиот е мала и стабилна, пример : Просек на Џитер е некои 15/20мс ова е најбитно за играње онлајн. Брзината на данлоуд е одлична ако симињаш од Замунда или некој асален торент сајт, имам 10мб пакет а симнувам со 1100кб/с. Нетот е стабилен во поглед на брзина скоро во целиот ден и релативно ретко паѓа, брзината е одлична од 8 сабајле до 18.00 кога паѓа па се до 23 е малце поспоро.. после овој период брзината е одлична/маскимална.

Како можеа на дигиталната да ја исклучат Show Sport 1,2,3 ? :zid::nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom