rekov za videoto sto pogore e postirano od samunoske.Што тоа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
rekov za videoto sto pogore e postirano od samunoske.Што тоа?
rekov za videoto sto pogore e postirano od samunoske.
Dali koga mnogumina se online na primer 19:00 casot pagja brzinata ?Па така си е исто, зошто да не веруваш
![]()
Кај мене лично не, постојано е константна, единствено пингот знае да е за 2~8 ms поголем. Е сега ваму во Центар/Карпош веќе една година имаат целосно нова мрежа (ја обновуваа и надградуваа постоечката). Пред тоа не беше така, имаше осцилации понекогаш, но не беа големи, сега воопшто нема. Зависи од реонот во кој живееш.Dali koga mnogumina se online na primer 19:00 casot pagja brzinata ?
Dali koga mnogumina se online na primer 19:00 casot pagja brzinata ?
Тоа 150 е за од старите пакети, новите би требало да се до 100че. Ама и јас имам според нов пакет 100Mbps, но добивам до 150, како и зашто, не ме прашувајPa sega koja e maximalnata brzina sto ja nudat 100 ili 150 mbps, na vip.mk pisuva 100 mbps max a tuka gledam imaat i imternet do 150 mbps
И колку го плаќаш тој интернет?Тоа 150 е за од старите пакети, новите би требало да се до 100че. Ама и јас имам според нов пакет 100Mbps, но добивам до 150, како и зашто, не ме прашувај![]()
Vip Combo 4L е целиот пакет, не ми е само интернет. И да, не плаќам јас, моите плаќаатИ колку го плаќаш тој интернет?
Ѕвони, честитај им ЗадушницаZdravo da prasam nesto koj ima docsis ,so TechnicolorTc7200
NEmase struja 10~15 minuti, otkako dojde struja nemase tv 5minuti ,dojde i tv, potoa sleduvase net, e sega modemot postojano trepka US-upstream chanel se zakacuva samo na kanal 2 na 1 , ne moze, go iskluciv od struja edno 2/3 minuti se rekonektira povtorno isto, a internet ima i fix, ima speed test e 50/3,ima nekoj da spodeli sto mozi da e, ili da zvonam vo vip ?