Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas ti vikam da nemase wifi nemase sea da bidam uklucen i da pisuvam na forumov...ako nema vgraden wi-fi kako si priklucen bezicno ? a zicano imas ukluceno lan ps? daj sliki da vidime sto cudo e toa
odi vo administrator userr i pass e brojot od blizooo 089011011 089011011-
Ova go otvaram na desktop,192.168.100.1,dodeka za wifi konfiguracija e 192.168.0.254.Slikava e od konfiguracija na modem ne na wifi
е па друг уред е тоа на друга ип адреса.Ova go otvaram na desktop,192.168.100.1,dodeka za wifi konfiguracija e 192.168.0.254.Slikava e od konfiguracija na modem ne na wifi
Ama ne stavija nikakov drug ured osven cisco sto e ..... Mada se me vlece da ne e nesto virtuelen wifi ruter ili slicno...е па друг уред е тоа на друга ип адреса.
druze znaci ne sum do tolku + malce se razbiram od mrezive vlezi vo modemot vo administrator- i ke vidis i samiot deka nema tab za wlan, vlezot vo nego e 192.168.100.1овака изгледа страницата за конфигурирање на тој модем, не гледам таб за WLAN. а ако на модемот нема ламбичка за WLAN тогаш не може да има wifi од тој модем.
Прегледај го приврзокот 140179
Ok e,togas od kaj dobivam wifi mreza koga ne stavija drug ured osven Cisco.druze znaci ne sum do tolku + malce se razbiram od mrezive vlezi vo modemot vo administrator- i ke vidis i samiot deka nema tab za wlan, vlezot vo nego e 192.168.100.1
абе на @Chazzspaz му објаснуваме нешто, него не му е јасно. добивал wifi од кабелски модем кој нема wlan.druze znaci ne sum do tolku + malce se razbiram od mrezive vlezi vo modemot vo administrator- i ke vidis i samiot deka nema tab za wlan, vlezot vo nego e 192.168.100.1
во името на wifi мрежата обично го пише брендот/моделот на рутеротOk e,togas od kaj dobivam wifi mreza koga ne stavija drug ured osven Cisco.
jasno drugar- ama ajde sakame da mu pomogneme ama ne prima deckoto e uporen- znaci da go nemav istiot modem 1 mesec ne ke znaev i nemase da sporam za nisto ....ama ajde .....
Ima lepenka zalepeno gore kaj Cisco ruterot kako e imeto na mrezata ip adresa za konfiguracija password koj podocna si gi smeniv[DOUBLEPOST=1456536409][/DOUBLEPOST]
Drugar mene me interesirase kako dobivam wifi togas ako modemot nema opcija kako sto velis ti.jasno drugar- ama ajde sakame da mu pomogneme ama ne prima deckoto e uporen- znaci da go nemav istiot modem 1 mesec ne ke znaev i nemase da sporam za nisto ....ama ajde .....
тој модемот има еден ethernet порт. види каде оди кабелот, дали директно во пц.Ima lepenka zalepeno gore kaj Cisco ruterot kako e imeto na mrezata ip adresa za konfiguracija password koj podocna si gi smeniv[DOUBLEPOST=1456536409][/DOUBLEPOST]
Drugar mene me interesirase kako dobivam wifi togas ako modemot nema opcija kako sto velis ti.
vleze vo administrator ?Ima lepenka zalepeno gore kaj Cisco ruterot kako e imeto na mrezata ip adresa za konfiguracija password koj podocna si gi smeniv[DOUBLEPOST=1456536409][/DOUBLEPOST]
Drugar mene me interesirase kako dobivam wifi togas ako modemot nema opcija kako sto velis ti.