Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не може да се користи.абе да ве прашам нешто...до сега, дома користев адсл на мтнет и си купив нели опремата. е сеа се селам во ск, и мислам да ставам кабелски на cabletel оти и кабловска ми е од нив и оти тие се во таа област.
е сега, прашањето ми е, дали може овој модем од адсл-от да се искористи за таму? или мора да се купува ново? или???
Не може да се користи.
Скапо ако е толку, од тк се 2000, летото ги даваа за 1000Со договор на година,бесплатно на користење.
Иначе,цената му е мислам 2700,освен ако не се симнала нешто![]()
Kај мене се поврзани со Lynksys wrt54gl и подолго време океј функционираат вака.
Kazi mi kako ti e podesen linksysot? na Static ili Automatic DHCP, poso od tehnicka podrska kaj niv mi vikaat staj go na automatic, ama taka koa go mestam nikako da zeme ip adresi, a na static top si raboti.
Некој што го има пакетот од 10GB, дали ви ја кинат брзината одма кога ќе се надминат 10GB или пуштаат и некој гига плус?
Аутоматик DHCP нека дојдат тие да подесат ако успеат,живи неписмени.Рачно ги ставај,барем јас се рачно местам,зошто се ужас и нема кому да објасниш дека неможе аутоматик зошто при секое вклучување и исклучување на рутерот става нови адреси кои никако неможе да ги прима.
Пту јазк...а колку пари е таа нивната?
1850 модем 1200 Лан
Ова е ако го раскинете договорот пред истекот на една година