Некој им ги плати тие 83.9 денари за
Супер пакетот? Утре бев у план да појдам да ја платам сметката, два пати ми се јавија до сега и тоа уште на 06 и 07 Јуни со опомена за да ја платам. Сега баш собирав пари и ја заглеав сметката, овие не се нормални
Прашувам за да знам дали воопшто
има резон да се бунам или веќе некој пробал али му кажале нешто у стил на ко те јебе?
Каде
тука видоа дека сакам некојси супер пакет?
Ќе си се тужам, и онака немам попаметна работа периодов.
Се по список да им....
... кој бе супер пакет!!!! пичка им матерна лоповска.. кој им го барал...
... без да те прашаат може само бесплатна услуга да ти дадат, без лична согласност ни за денар не смеат да ти го прошират пакетот.
Денес бев да им платам ..и..гледам ..некој си ..супер пакет... ги гледам ко телиња и ги прашувам..
што е ова, кој ви дозволил, тие ми покажуваат некој си проспект, пак прашувам ... кој ви дозволи... тие .ова она...
... им викам... уште утре ќе разговарате со адвокат....
на тоа госпоѓицата ми вика... господине, не го сакате тој паќет нема проблем, ќе го исклучиме... и почна нешто да шкраба по компјутерот...
..е сега ..ако и следниот месец го видам во сметката, лошо ќе биде... разгледав некои опции за... подкрадување, измама, изнудување, доведување во заблуда и слично...
... што фирма ќе беа... само на интернетот немам забелешки, што е право право е... се другото им е срање, исто ко и другите даватели на слични услуги...
... по истекот на договорот (за неколку месеци) им следи откажување на се , освен интернетот, ке си ги намалам месечните трошкови за нешто преку илјада денари, дримбоксовите се порачани.