A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
јас сум од Ново Лисиче и нетот е супер не знам кај тебе како е знам мене пред еден месец ми беше така како сега што ти е на тебе
Lucky chair. Во Ѓорче е уште споро али не паѓа толку често.

П

Паспарту

Гостин
јас сум од Ново Лисиче и нетот е супер не знам кај тебе како е знам мене пред еден месец ми беше така како сега што ти е на тебе
и како го реши проблемот или сам си се реши :) исклучен ми е домашниот иначе одма им се јавувам, ма да знам нема никаква корист од тоа. до сега главно сум презадоволен од КТ, незнам само што е фрката во овие последни неколку дена...

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Фрка?!?!...ова не е фрка туку монопол...се иживљаваат со нас!!...ја платив февруарската сметка и еве веќе недела дена неам интернет!!(моментално пишувам од кај еден другар)...и веќе стварно ги преминаа сите граници...пишувам жалба и следниот месец не го плаќам...

Член од
3 март 2009
Мислења
28
Поени од реакции
3
ех луѓе јас немам срека со интернетов.прво се заебав со он нет 2 години и душата ми ја извадоја, и реков ај со кејблетел. пак се излажав. освен првите 3 дена кога врската си држеше на нивоу-8 МБ сега не можи ни 512 кб да крени. а само 2 месец го користам.ебати среќата а!на другите му препорачувам да пробаат на друго место, по можност Мах адсл.па нека кажат таму како е.

Член од
9 март 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
zakon se imam doma i mnogu sum zadovolen od netov stvarno imaat super konekcija

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дечките имаат заборавено да ги намалат брзините овој месец.

Добивам 7-8 мегабитна конекција константно и одличен пинг.

Браво за "заборавените" техничари во Cabletel - Тафталиџе!:helou:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Луѓе дали ви фалат некои канали ??? Јас сум на КејблТЕЛ - Чаир, и веќе 2 недели ги немам АБ каналот и КРТ/ЕДО. Знам дека немаат некоја програма ама сепак македонски канали се и не требало да ги изгасат! (покрај 11 албански уште ги кратат македонските - ќе ме натераат да се преселам од населбава).

Член од
12 јануари 2008
Мислења
356
Поени од реакции
18
Ме интересира дали има некој корисник во Карпош 3 на LAN пакетот од Cabletel и како е задоволен од истиот?

Ми истекува договорот за WADSL и незнам што да ставам?

Г

Гоццццце

Гостин
Имате ли некои информации за зголемување на пакетите?

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ме интересира дали има некој корисник во Карпош 3 на LAN пакетот од Cabletel и како е задоволен од истиот?

Или тоа, или ADSL од T. Ја би ти го препорачал ова второто.

Член од
22 јануари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
110

Lan nema vo Karposh jas kolku so znam, taa privilegija ja imaat samo vo Lisice.

Z

Zona Pelucida

Гостин
Кејблтел не да лжат за брзината ми пишува дека иам 12 мегабајти константно,ама ја си инсталирав мерач на брзина,едвај 13 килобајти у секунда иде,највише ми достигна 1 мегабајт,али се деси тоа само еднашка,шо и да праите барајте чаре во друг интернет провајдер.

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Офффф .... леелеее...

Член од
2 мај 2009
Мислења