A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Не е можно до нетот да е зашто ми се брише конекцијата од компјутерот и морам анинстал на модем па адд хардвер да правам секој пат.

Па некоја коинциденција тогаш е, зошто денес ужасно паѓа нетот, иако за кратко го враќаат.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Па некоја коинциденција тогаш е, зошто денес ужасно паѓа нетот, иако за кратко го враќаат.
И мене почна само невино да ми паѓа нетот иако сите сијалички светат на модемот. Али сеа се влоши се. Се е зафркнато. Се јавувам кај нив и никој не се јавува. Иначе ме интересира од каде си зашто ако е вака глобално како кај сите тогаш едни протести да им направиме :vozbud:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
И мене почна само невино да ми паѓа нетот иако сите сијалички светат на модемот. Али сеа се влоши се. Се е зафркнато. Се јавувам кај нив и никој не се јавува. Иначе ме интересира од каде си зашто ако е вака глобално како кај сите тогаш едни протести да им направиме :vozbud:
Е кај ќе и се јавиш сега , работат само до 23. Мислам, колку работат е друго прашање, туку има кого да ти крене слушалка :pos2:.

За другите инфо, ќе ти пишам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Е кај ќе и се јавиш сега , работат само до 23. Мислам, колку работат е друго прашање, туку има кого да ти крене слушалка :pos2:.

За другите инфо, ќе ти пишам.
:pos2::pos2: Не се јавувам сеа нормално, :wink:
Али преку ден се јавувам на секој саат и не ми се јавуваат. Ѕвонам.ѕвонам па пак ништо. Знам дека не се зафатени зашто не е можно секој саат така да ги фатам зашто сигурно си оставаат телефон да ѕвони и си одмараат. Утре идам кај нив во централа па ке видам што биде. Ке ги влечкам за уши до дома да видат што е ако треба.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Мавни им по еден шамар од мене на тие шо се одговорни таму :pipi:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не е влада па да протестираме:)Приватна сопственост,он те дупи ти му плаќаш,но без физички контакт.
Вчера се слушнав со дотичните,нетот беше катастрофа,паѓаше на секоја неполна минута.Време е за промени,но незнам кај кого овој пат да се навртам:helou:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не е влада па да протестираме:)Приватна сопственост,он те дупи ти му плаќаш,но без физички контакт.
Вчера се слушнав со дотичните,нетот беше катастрофа,паѓаше на секоја неполна минута.Време е за промени,но незнам кај кого овој пат да се навртам:helou:
Јас незнам како иде со пеналите иначе одма ги тргам овие.

Дотичните што ти кажаа?

Edit: Ете пак ми падна нетот и тоа со бришење на конекцијата и пак модемот го снимав. :tapp:

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30

Дотичните што ти кажаа?

Edit: Ете пак ми падна нетот и тоа со бришење на конекцијата и пак модемот го снимав. :tapp:
А ти да не имаш проблеми со комјутерот можеби некој вирус???

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А ти да не имаш проблеми со комјутерот можеби некој вирус???
Не верувам дека имам вирус зашто ми паѓаше нетот и пред тоа на секои 5 минути а и не е само кај мене тоа.

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307

Дотичните што ти кажаа?

епа и на мене ми е тоа...па ако одиш денеска прашај ги. јас планирам кога ќе иам време да поминам да ги прашам за пеналите, ама...којзнае кога ќе биде тоа. денес и кај мене почна да паѓа...и не е до компјутерот. паѓа и кабловската и нетот и се у пм:tapp:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дотичните освен извинување за техничките проблеми незнаат друго да кажат.Во врска со пеналите,мислам дека е околу 1800 денари за да ги исклучиш од видик:)
Патем брзината е очајна!

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30
Дотичните освен извинување за техничките проблеми незнаат друго да кажат.Во врска со пеналите,мислам дека е околу 1800 денари за да ги исклучиш од видик:)
Патем брзината е очајна!
И мене брзината ми беше очајна 512кб/с па им се јавив им го кажав серискиот број на модемот или MAC address незнам што е тоа :toe: и подесија нешто кај нив и сега имам 4000кб/с константно.

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Кај нив се е канта од аналогна до дигитална, интернет, неосновано ги покачуваат цените квалитет нула.:tapp: Штета што нема друга конкуренција во Карпош мислам за телевизија интернет горе доле и постојат и други провајдери. Само бојкот со откажување на услугите не може за наши пари да не ти пушти тоа што ти следува договорите се толку прости што нема за што да тужиш.:toe: Џабе јавување само откажување :wink:

П

Паспарту

Гостин
Дечки има некој од Ново Лисиче што има нет од Кејблтел? Се прашувам дали само кај мене овие 3-4 дена е ужас интернетот (со 20кб иде) или во цела населба!?

S

SSS-Stolica

Гостин
Дечки има некој од Ново Лисиче што има нет од Кејблтел? Се прашувам дали само кај мене овие 3-4 дена е ужас интернетот (со 20кб иде) или во цела населба!?
јас сум од Ново Лисиче и нетот е супер не знам кај тебе како е знам мене пред еден месец ми беше така како сега што ти е на тебе

Kajgana Shop

На врв Bottom