A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не генерализирајте,ако Кисела Вода е тиње,не значи дека цел Кејблтел е тиње.

Btw,не сум од Лисиче.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86

Btw,не сум од Лисиче.

Кај тебе е ТОП !!
Но исто ако кај тебе е супер незначи дека Кејблтел е супер..
Знам во Ново Лисиче луге што ептен се жалат или жалеа па го баталиле или ке го баталат,а и према многу постови тука ..јасно се глеа каква е реалната ситуација..Тоа е..Се надевам ке се оправат.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ѓорче е тиња исто. Ич не се стабилни. Изгледа тоа е екипата во подрачњето па затоа има разлики во квалитетот.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Кејблтел-Мизерија над мизериите
Ми поставија оптички кабел у зграда летоска, и сеуште нема приклучок за интернет и дигитална....мора да се луди или во краен случај........бугари :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Во Македонија интернетот ќе биде срање се дур нема конкуренција,колку нудат фирми интернет Он нет,Мт телеком,Кајблтел и телекабел и очекувате добар интернет.Да има 20 фирми цените ќе бидат 150 денари за 25 мб/с нет.Но и инфраструктурата за интернет во македонија не е добро развиена.Немаме ни добар пребарувач,немаме доволно контекст уствари за пребарување,само 100.000 страни во споредба со 10000 пати повеќе во соседните држави,Бугарија и Србија во врска со интернетот се 10 години понапред.Едит во Бугарија кејблтел,кога има некој проблем го решаваат во рок од 2-3 саати,кај нас 2-3 дена.

S

stereo m'c

Гостин
ДА ЖИВЕЕ ОН НЕТ АЈДЕ ТРИ ПАТИ УРА ЗА ОН НЕТ УРА УРА УРА:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693

Btw,не сум од Лисиче.

Tокму тоа ти го направи сега, значи генерализираш дека Кајбелтел е супер, покрај безброј спротивни мислења на темата.

Патем, не живеам во Кисела вода и еве да го доловам моментот.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Tокму тоа ти го направи сега, значи генерализираш дека Кајбелтел е супер, покрај безброј спротивни мислења на темата.

Патем, не живеам во Кисела вода и еве да го доловам моментот.

Пишав дека цел Кејблтел е супер?

Пишав да не генерализирате,бидејќи во некои општини/маала е добар,а некаде е тиње.
Иначе сум од Тафталиџе,и сите што ги знам од овде,се задоволни од нетот.

И секако,за мојот и твојот тест да бидат споредливи,измери на Белград.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
:pos::pos::pos::pos:

Кај му викаше Белград да мерит... :)

Е сеа, за разлика од него, јас шо сум Кисела Вода мерено на Белград вика вака

Знам дека ќе си го урочам и ќе ми паднит во наредниов пола сат и за станвење ќе му требат неколку сати али, еве да ви се испувам... :pipi:

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Абе, овие CABLETEL за КУР!!! не ги бива еј. Значи младоста ми отиде од нервози со нив еј. Тоа тамо што им се малишанине во техничка подршка појма немаат, ја треба да им објаснувам. Башка, Mission inposible е да ги добиеш.За падови на мрежата да не опраам. Колку за info, во центар на Скопје живеам, а вакви тинји во центар на градот е ...........

Z

ZeroStyle

Гостин
LoL тестирајте на Белград, сите знаеме дека дава нереални резултати. Мене 10 мбита ќе ми даде ЛоЛ

Ајде ЗеЛенКо :vozbud:

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
последниве неколку дена нетот е крШ ... ај што е тапа брзината тапа е се навикнав дека на секој почеток од месец е тапа, ама многу се напнав тоа што не е стабилна линијата, губи сигнал многу често а се случува да нема сигнал и по 30-40мин што не е на арно :nenene:
мислам дека ако им отидам таму кај што им е серверот незнам што ќе им направам...
сепак има и една позитивна работа од сево ова: Помалку време ќе трошам пред компјутер и ќе имам повеќе време за учење (бљак:()

Kajgana Shop

На врв Bottom