Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
- Член од
- 27 август 2011
- Мислења
- 1.377
- Поени од реакции
- 292
Топанско Поле, Чаир, Скопје.Кажи која населба си, тоа е пресудното...
Топанско Поле, Чаир, Скопје.Кажи која населба си, тоа е пресудното...
Епа таму имаат проблеми некогаш и некоиТопанско Поле, Чаир, Скопје.
ЛАН зона е таму, ставај не му ја мисли....Топанско Поле, Чаир, Скопје.
Како тоа лан? Имам во влезот и на спратот сандаче.ЛАН зона е таму, ставај не му ја мисли....
Кога е ЛАН зона значи имаш upload колку и download...Исто ко да имаш оптички нет...И постабилен е и со многу малце пингКако тоа лан? Имам во влезот и на спратот сандаче.
Тебе стабилен ти е нетот? Ај напраи сеа еден спидтест да видам колку ти дига.Кога е ЛАН зона значи имаш upload колку и download...Исто ко да имаш оптички нет...И постабилен е и со многу малце пинг![]()
ДаНе беше рок за плаќање 15ти ?
Досега не ти стигало пдф на меил?ДаТи се јавија на тел? Дома се јавиле, отидов да платам и ми рече жената дека се јавиле за потсетување ко демек дека веќе утре е 10, да не се заборави некој. Ќе станат како оние од Стопанска што вртат секој божји ден
Туку ми рече оваа дека ако направам сметката да стига на меил, наредниот месец ќе платам 150 ден. помалце. Ако направам да стига на меил, ќе можам да ја плаќам само со картица сметката или ќе можам и на наплатен пункт како и досега?
Кај сакаш можиш да платишДаТи се јавија на тел? Дома се јавиле, отидов да платам и ми рече жената дека се јавиле за потсетување ко демек дека веќе утре е 10, да не се заборави некој. Ќе станат како оние од Стопанска што вртат секој божји ден
Туку ми рече оваа дека ако направам сметката да стига на меил, наредниот месец ќе платам 150 ден. помалце. Ако направам да стига на меил, ќе можам да ја плаќам само со картица сметката или ќе можам и на наплатен пункт како и досега?
Јок, ма јас не ни проверувам кај што се проверува колку има потрошено дека на неограничен сум па не сум го ни заприметила ова :FДосега не ти стигало пдф на меил?
Значи ништо не се мења освен тоа што ќе стига сметката на меил? ок, тнхКај сакаш можиш да платиш
можеш. Мене ми доаѓа на меил и си плаќам на наплатен пункт (во кеш или со картица).Јок, ма јас не ни проверувам кај што се проверува колку има потрошено дека на неограничен сум па не сум го ни заприметила ова :F
--- надополнето: 9 април 2012 во 18:34 ---
Значи ништо не се мења освен тоа што ќе стига сметката на меил? ок, тнх
по малце паѓа, не ги учитува цели страни. Не цело време ама некогаш малце нервира. Мислев до кај мене е.Денеска да не ви паѓа нетот малце поише ?