edin4o
Продуцент
- Член од
- 4 април 2010
- Мислења
- 1.419
- Поени од реакции
- 461
Start -> Control Panel -> Network Connections -> десен клик Local Area Connection -> маус врз називот на твојата мрежна картица -> одчитај и кажи им

Start -> Control Panel -> Network Connections -> десен клик Local Area Connection -> маус врз називот на твојата мрежна картица -> одчитај и кажи им
на спеедтест имам 13-15 д/у. А на торент сметнувам со 1.3 до 1.5 мб/сАј вака, за 20 Мbps нет speed test колку треба да покажува (најлогично некаде 20 или блиску до тоа).
Имам 20 мбпс ама спидот не сака да мрдне од 7мбпс
И уште нешто, некој кој има искуство со 20мбпс нет, торенти со колку мбпс симнувате (максимум што сум добила на торент е 2 мбпс)
Фала, пријатно
п.с користам speedtest.net
намести dynamic, да повлече адреса и остај го така(на DHCP нешо такво најди ако нема динамик)и остај го така.После среди DHCP Lease на максимум, и готовоСега ставив нет од близу, и сакам да го поврзам модемот со wi-fi рутерот. Правам конекција, ама нејќе нешто. Инаку имам TP-LINK TL-WR740N рутер. Одбирам Static IP, и сеа овде од кај да ги најдам овие адреси? any help?
IP Address:
Subnet Mask:
Default Gateway: (Optional)
Primary DNS: (Optional)
Secondary DNS:
Фала многунамести dynamic, да повлече адреса и остај го така(на DHCP нешо такво најди ако нема динамик)и остај го така.После среди DHCP Lease на максимум, и готово![]()
ииииииSamo sto mi stavija Blizo 50mb/s
eve speedtest.
Честито