A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Psyside и Ilumious се од овие 2 населби(ама не ти кажувам кој/која од каде!!!!!!!!!! :D) и се презадоволни.

Многу јасно.

Ај една гатанка.
- Што е тоа час има, час нема?!

НАЈДОБРИОТ ИНТЕРНЕТ НА BLIZOO!!! -.- Вака е сега на 12-ти, а што ќе биде до 1-ви...:cenzura:
Orly? :D

Ми недостасува брзината од 4.5мб/с :( :( :( ми недостасува симнувањето на еден HD филм за 10минути за 600 денари :(
Вака нешто? :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Добро psyside, лажат. Од телеком се платени да плачат по форуми.
Слушам си фидал.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Толку личери има тоа е тоа, иначе на (90 кбс ми е лимитиран, од можни максимални 120) спроед еден програм за оптимизација и оптимални трансфер брзини :D

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Сеа пробав да им вртам ,имаат порака оставено дека имаат технички проблеми во чаир и бутел..

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Сеа пробав да им вртам ,имаат порака оставено дека имаат технички проблеми во чаир и бутел..
Ако случајно некого го интересира брзината на нетот, ќе ви кажам.185 bytes/sec.Толку ми иде даунлоадот на еден превод од 70кбс.Да ти ебам и близоо и све.

I

Iblis

Гостин
Не знам за вас, ама мене вчера ми се јавија од техничкиот центар на Blizoo и прашаа за дефектот што сум го имал уште пред да пријавам.(y)
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 18:06 ---
П.С.
Ниту сум на Blizoo, ниту имам дефект :D

Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.428
Од вчеравечер е катастрофензи. До сабајле немавме ни телефон ни нет. Денеска сабајлечки нешто сме имале, од ручек труба...до еве сега малку може да се отвори да се сурфа. Катастрофа е понекогаш во некои населби.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Од вчеравечер е катастрофензи. До сабајле немавме ни телефон ни нет. Денеска сабајлечки нешто сме имале, од ручек труба...до еве сега малку може да се отвори да се сурфа. Катастрофа е понекогаш во некои населби.
Стварно ...Еве да чукнам у дрво месец дена нема никаков проблем со него, ама претходно се утепав од нервози...Ова ко вода - како што си тече наидува на пречки, никако непрекидно да тече :D

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Само во Рамстор

Иначе ми паѓа секој пола сат вчера и денес
Фала на инфо, само што си дојдов, ја платив сметката и бидејќи ми истекува од Телеком за 15 дена, сакав да го покачам моменталниов пакет што го користам ЛАН-6, 6 мегабити/1мегабит, и си добив одговор дечко нема поголем пакет во Лан зона од тој, поголеми има само во реони со Доксис, фаќам и објаснувам викам имам користено првиот месец бидејќи повеќе време чекав, тој пакет од 50 мегабити, не не, еве гледам јас не си користел ништо такво и нема друг поголем....

И ај сеа, а ја веќе знам го користев тој пакет, брзини лудница....
Изгледа не се научени на фино лепо муабетење, треба да фатам да урлам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom