A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Богами за пофалба нетов, рутеров шо ме зафркава тоа си е друга работа - моја грешка шо го купив...Инаку стабилен е веќе 3 недели, без никаков ПАД или ПРЕКИН...Стварно е добро засеа..
Пингот не го глеајте катастрофа ми е рутерот преку wireless

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Богами за пофалба нетов, рутеров шо ме зафркава тоа си е друга работа - моја грешка шо го купив...Инаку стабилен е веќе 3 недели, без никаков ПАД или ПРЕКИН...Стварно е добро засеа..
Мењавај тогаш, моја препорака ти е linksys е сега малце повеќе ќе платиш ама знаеш дека вреди.

Член од
10 ноември 2011
Мислења
120
Поени од реакции
56
А што рутер користиш.Сакам да земам сега нов па да знам што да одбегнувам :D

Член од
6 јануари 2009
Мислења
16
Поени од реакции
2
Каква е стабилноста на Близоо интернетот во Ѓорче и Влае ако има некој?

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
TP-Link WR-740n секаде е 990 денари, може негде ќе го најдеш 1000-че...Али не повеќе
И јас го имам истиот рутер ама пингот одлично ми иде.Кога прв пат го пуштив беше послаб ама сега е одличен.Еве и тест.

--- надополнето: 11 февруари 2012 во 15:24 ---
Кај мене е одлична.Јас сум во Ѓорче позади општината и паѓал само кога нема нигде интернет инаку вака цело време е стабилен.Некои други се жалат ама кај мене е ок.Види околу тебе луѓе што имаат интернет од кабелската,како е кај нив.

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Денеска нешто пингот не ми е во ред , нагло скока и пак се средува. Симнував вчера нешто проверив денес 68 гига потрошени од можните 80 а интернетот работи како да е минат лимитот. Дали е до мене или и кај некои од вас е слично
п.с локација Штип.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Psyside и Ilumious се од овие 2 населби(ама не ти кажувам кој/која од каде!!!!!!!!!! :D) и се презадоволни.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Со истио тој рутер. Значи рутеро си е ок.. Ти барајси го проблемо во wifi картичката.
нишо чудно, поготово шо го флешнав у ddwrt фирмвер па пак го вратив у оригиналниот... Али овој ми правеше вака од денот на купувањето не ми беше стабилен..
Си чул за фабрички квар?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ај една гатанка.
- Што е тоа час има, час нема?!

НАЈДОБРИОТ ИНТЕРНЕТ НА BLIZOO!!! -.- Вака е сега на 12-ти, а што ќе биде до 1-ви...:cenzura:

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Ај една гатанка.
- Што е тоа час има, час нема?!

НАЈДОБРИОТ ИНТЕРНЕТ НА BLIZOO!!! -.- Вака е сега на 12-ти, а што ќе биде до 1-ви...:cenzura:
Исто е и кај мене веќе доолго време.....

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Ми недостасува брзината од 4.5мб/с :( :( :( ми недостасува симнувањето на еден HD филм за 10минути за 600 денари :(

Kajgana Shop

На врв Bottom