Мислам дека не е проблемот во кабелскава туку во серверот на кајгана.Знам некој имаше од модераторите пиша дека серверот не им е баш најдобар,Ма овие не се нормални. Ај да симнувам, па да немам интернет -разбирам, ама немам симнато цел месец и вака да ме заебава?
10 Минути ми беа потреби за да отворам тема, оваа не е можно. Па и желка е побрза де.
Знам дека напињам во темава со тоа што ги ХЕЈТАМ многу и знам дека е џабе дека истото и на нив им го кажувам нема спас!![]()
![]()
![]()
Другар, не е само на форумов и на други страни.Мислам дека не е проблемот во кабелскава туку во серверот на кајгана.Знам некој имаше од модераторите пиша дека серверот не им е баш најдобар,
Не знам кај мене летаат сите други македонски страници.Може нешто кај тебе е проблемот.Другар, не е само на форумов и на други страни.
сега имам 10 Download 10 upload и секако неограничено до сега за овие 19 дена скоро 1 TB хаха али неограничено си е неограничено blizoooooooooooooИ сеа ти е 10/ скроз неограничен ?![]()
и кај мене беше така а што е најитересно не отвара страни а аплоад шибаа со 600 КБ/с ххах отидов дисконект ; конект и прелета нето хахаИ кај мене зеза нешто и ептен е крш нетот. :/
Браво.сега имам 10 Download 10 upload и секако неограничено до сега за овие 19 дена скоро 1 TB хаха али неограничено си е неограничено blizooooooooooooo
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 02:25 ---
и кај мене беше така а што е најитересно не отвара страни а аплоад шибаа со 600 КБ/с ххах отидов дисконект ; конект и прелета нето хахаи после немаше проблеми
Мене од 4,5 на 1.6 мб/сКај мене од пред два дена ја намалија брзината од 1,3 Mb/s на 1,2 Mb/s или 1,1 Mb/s.
Во некои региони, пошо нели и Телекабел завзема еден дел..Али поголема е мрежата на близу во СкопјеСакам да пробам со Близу, дали секаде во Скопје можат да приклучат или само во некои региони ?