A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Дали откако ви ги намалија брзините можете да симнувате од Замунда со ЛАН (т.е. 1 Mbps бонус)? o_O
Пошто јас не можам. Кај мене сеа иде со максималната.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Дали откако ви ги намалија брзините можете да симнувате од Замунда со ЛАН (т.е. 1 Mbps бонус)? o_O
Пошто јас не можам. Кај мене сеа иде со максималната.
Кај мене од јавни тракери иде со 1-1.1мб/с
а замунда иде 1.6мб/с
--- надополнето: 17 јануари 2012 во 10:59 ---
I'll take that back
И на thepiratebay како и останатите странски тракери брзината е иста ко на замунда... 1.6mb/s
Али ова за мене е и добра и лоша ствар, порано преку лан добивав 4.5 а на јавни до 1мб/с а сеа и на јавни тракери ми се крена брзината :D
Лошо е само на лан (замунда) се намали брзината... Вака на јавни барем кај мене се зголеми :D

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Мене иста ми е сега и према замунда и према странски тракери, над 1.1 мегабајт не мрда

Член од
2 мај 2009
Мислења
276
Поени од реакции
170
Еве како е кај мене на пакет од 50 мегабити.
Исто е и од замунда и од интернационален тракер.
Морам да напоменам дека претходно симнував со 9 мегабајти во секунда.
torrent5_upload.png

Член од
9 август 2006
Мислења
161
Поени од реакции
19
до мене стигна едно инфо дека после 31 јануари ќе поскапувале истиве пакети на близу демек сега биле на промоција ај некој нека ме демантира....

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Не ми се верува мене тоа, не сум слушнал но такво нешто да се деси, исто како да си потпишат капитулација....

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
до мене стигна едно инфо дека после 31 јануари ќе поскапувале истиве пакети на близу демек сега биле на промоција ај некој нека ме демантира....
Или грешно ти кажале или грешно си разбрал, тоа за нови корисници си има новогодишна промоција, после тоа би требало да се поскапи пакетите иако не верувам.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Или грешно ти кажале или грешно си разбрал, тоа за нови корисници си има новогодишна промоција, после тоа би требало да се поскапи пакетите иако не верувам.
Да и ја мислам дека е ова... Они башка збореа дека дигиталната ќе ја збогатат со неколку канали +, а да поскапат некој пакет не верувам...Ене близу у Бугарија си кине ем со пакети ем со цени :)

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
За новите корисници има промоција, бесплатно до 31 јануари. После си почнуваш да плаќaш. :D

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Добро е, после 4-5 дена се врати у нормала пингот, иначе имаше гњавење на некои сајтови. + форумов брзо се отвара сега :)

Член од
26 ноември 2011
Мислења
54
Поени од реакции
6
Нема да има промена во цените тие што се нови корисницни што ја фатиле промоцијата бесплатно до 31 јануари ке им биде бесплатно а после ќе си плаќаат по редовни цени на пример 500 ден пакетот

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Нема да има промена во цените тие што се нови корисницни што ја фатиле промоцијата бесплатно до 31 јануари ке им биде бесплатно а после ќе си плаќаат по редовни цени на пример 500 ден пакетот
немора да си нов корисник за тие нови цени, можеш ако имаш постар пакет да им влезеш и да им речеш го сакам овој пакет, и таму ќе наведе ко обнова на договор, и со нов пакет.Ја така го сменив 8/200 шо ми е.

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
немора да си нов корисник за тие нови цени, можеш ако имаш постар пакет да им влезеш и да им речеш го сакам овој пакет, и таму ќе наведе ко обнова на договор, и со нов пакет.Ја така го сменив 8/200 шо ми е.
И сеа ти е 10/ скроз неограничен ? :)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Да али и пред тоа беше сегде неограничен веза немаше тоа 8/200.

Kajgana Shop

На врв Bottom