- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.129
- Поени од реакции
- 342
А ти нудат некои промоции? Ти се јавуваат агенти?можеш јас >10 години терам со поминат договор, ни телефон им сакам ни тарифа менувам, уште сум со тарифа од ОНЕ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти нудат некои промоции? Ти се јавуваат агенти?можеш јас >10 години терам со поминат договор, ни телефон им сакам ни тарифа менувам, уште сум со тарифа од ОНЕ
А ти нудат некои промоции? Ти се јавуваат агенти?
да, кога се ребрендираа од ОНЕ во ВИП нудеа скоро секоја недела,А ти нудат некои промоции? Ти се јавуваат агенти?
Само што дадоа во понуда гигабитна брзина на Фттх за Л пакет нет.Posledno ke im bide toa ...100%
Druze nudat nesto sto ne mozat da go ovozmozat na 95% od naselenieto na drzavata, taka da ova e promarsena rabota....Само што дадоа во понуда гигабитна брзина на Фттх за Л пакет нет.
Брат, Гигабитна брзина за тие пари нема никаде да најдеш, на ниту еден оператор.
Прашај ги за комбо пакет да ги споиш услугите, интернет +телевизија + тарифата што ја користите од порано за да ви дадат некој попуст. Пример: интернет 500 денари со брзина 100/10, телевизија М 400 денари со можност за избор на 2 бесплатни пакети и мобилната во зависност од претплатата. Побарај да ти понудат нешто вака, ако не ти одговара слободно префрли се на било кој оператор, ама пази само ако има оптика во друг случај никако да не ја менуваш кабловската.Isto i kaj mene...Soprugata e na tarifa od ONE a doma netot i televizijata mi se uste pred Blizoo kako se vikaa porano.Nikoj ne se javuva mameto nivno lopovsko da ponudi nesto asalno ili nekoja promocija.Rekov slabo konkurencija ili utre gi menjam.
Ако ја зголемат покриеноста на 90% тогаш да пуштаат промоција, а не вака во тие градови кај што ја нудат таму само и тоа се опфатени неколку градови од сите 10. 1/1Gbps имаш и на М интернет пакетот и можиш само интернет да земиш за 799 денари. За жалење сме ние како држава реално, кај нас ништо правилно не функционира. До сега барем поголемиот дел од државава требаше со оптика покриен и сите оператори да приклучуваат од таа оптика т.е. заедничка инвестиција на една оптика која ќе си ја делат потоа.Само што дадоа во понуда гигабитна брзина на Фттх за Л пакет нет.
Брат, Гигабитна брзина за тие пари нема никаде да најдеш, на ниту еден оператор.
Прашај ги за комбо пакет да ги споиш услугите, интернет +телевизија + тарифата што ја користите од порано за да ви дадат некој попуст. Пример: интернет 500 денари со брзина 100/10, телевизија М 400 денари со можност за избор на 2 бесплатни пакети и мобилната во зависност од претплатата. Побарај да ти понудат нешто вака, ако не ти одговара слободно префрли се на било кој оператор, ама пази само ако има оптика во друг случај никако да не ја менуваш кабловската.
Ако ја зголемат покриеноста на 90% тогаш да пуштаат промоција, а не вака во тие градови кај што ја нудат таму само и тоа се опфатени неколку градови од сите 10. 1/1Gbps имаш и на М интернет пакетот и можиш само интернет да земиш за 799 денари. За жалење сме ние како држава реално, кај нас ништо правилно не функционира. До сега барем поголемиот дел од државава требаше со оптика покриен и сите оператори да приклучуваат од таа оптика т.е. заедничка инвестиција на една оптика која ќе си ја делат потоа.
Друже не ми треба 1гб интернет брзина за истите пари туку за 30 до 50мб брзина интернет да ми дадат пониска месечна претплата за 20 до 30% од сегашниве цени така да се додека не пуштат таква понуда која мене ми одговара нов договор не им потпишувам туку си останувам со најевтиниот пакет.Само што дадоа во понуда гигабитна брзина на Фттх за Л пакет нет.
I jas sum za podrska na ovoj post koj e tocen od prva do posledna bukva.!Друже не ми треба 1гб интернет брзина за истите пари туку за 30 до 50мб брзина интернет да ми дадат пониска месечна претплата за 20 до 30% од сегашниве цени така да се додека не пуштат таква понуда која мене ми одговара нов договор не им потпишувам туку си останувам со најевтиниот пакет.
Mene mi treba ultra brz net. Tret operator itno!!!I jas sum za podrska na ovoj post koj e tocen od prva do posledna bukva.!
Ama duopolot si go pravi svoeto, Aek da ne dozvolese spojuvajne One i Vip nemase da stasame do tuka.!!!
Ne ti treba, samo za rabots treba brz i stabilen internet i za domasna upotreba upotrebliv za fb, insta, tiktok, youtube.Mene mi treba ultra brz net. Tret operator itno!!!
nad 50/50 stabilen e dovolen za sekakva rabota, mnogu rabotat od doma, neka ima ponuda za site..Јас мислам дека во денешно време, а и наредните 5 години, за домашна употреба (две ИП линии и сурфање) доволни се 50 мегабита СТАБИЛЕН интернет.
nad 50/50 stabilen e dovolen za sekakva rabota, mnogu rabotat od doma, neka ima ponuda za site..Јас мислам дека во денешно време, а и наредните 5 години, за домашна употреба (две ИП линии и сурфање) доволни се 50 мегабита СТАБИЛЕН интернет.